banner163

Eskişehir'de güncel yardım merkezleri... Yardımlarınızı nerelere ulaştırabilirsiniz?

Eskişehir'de güncel yardım merkezleri nerede? Depremzedeler için yardımlarınızı nerelere ulaştırabilirsiniz? Serkan Can Zengin de, "Tek tek gezdik" diyerek sosyal medyadan son güncel bilgileri paylaştı.

HAYAT 28.02.2023, 15:08 28.02.2023, 15:19
Eskişehir'de güncel yardım merkezleri... Yardımlarınızı nerelere ulaştırabilirsiniz?

Eskişehir'de depremzede vatandaşlar için kıyafet, gıda ve ihtiyaç maddeleri yardımları da toplanmaya devam ediyor. Eskişehir'de yardımlarınızı nerelere yapabilirsiniz, hangi kurumlara teslim edebilirsiniz? İşte son güncel bilgiler... 

Valilik ve kaymakamlıkların Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıflarına teslim edebilirsiniz

Eskişehir Valiliği'nden alınan bilgilere göre, Valilik Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nın Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası arkasında bulunan merkezinde gıda ve yiyecek yardımları ve ayni yardımlar kabul edilmeye devam ediyor. Vatandaşlar buraya gıda ve yiyecek yardımlarını da ulaştırabiliyor.  

Ayrıca, vatandaşların gıda ve yiyecek yardımlarını merkezde Odunpazarı Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ile Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'na da teslim edebilecekleri belirtildi. Diğer ilçelerde de kaymakamlıkların gıda ve yiyecek yardımlarını ihtiyaç duyulan yerlere ulaştırmaya devam ettikleri ifade edildi. 

Odunpazarı Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı İletişim: 0222 2302181

Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı İletişim: 0222 3306644

Zincirlikuyu'daki Devlet Malzeme Ofisi deposuna teslim edebilirsiniz 

Eskişehir'de Zincirlikuyu Mahallesi'nde Bursa yolu üzerinde bulunan Devlet Malzeme Ofisi tarafından da gıda ve yiyecek yardımları yetkililer tarafından kabul edilerek ihtiyaç duyulan noktalara gönderiliyor, vatandaşların Devlet Malzeme Ofisi deposuna da gıda ve yiyecek yardımlarını direkt ulaştırabilecekleri ifade edildi. 

Çok sayıda gönüllü ile birlikte kurduğu merkezde Eskişehir'e gelen depremzedeler için eşya ve ihtiyaç maddelerinin sağlanmasına öncülük eden isimlerden Serkan Can Zengin de yardım toplama merkezleri ile ilgili son güncel bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. 

Zengin, "Yardım dağıtılan yerlerle ilgili çok soru geliyordu. Bugün sabah tek tek gezdik. Ne dağıtılıyor ve nasıl veriliyor depremzede vatandaşlarımız için öğrendik. Aşağıda bilgilere ulaşabilirsiniz" diyerek paylaştı: 

Büyükşehir Belediyesi 

Başvuru: Sosyal Yardım Md.

Teslim Şekli: Daha sonra eve

Ürün Seçimi: Yok

Ürün: Kıyafet, gıda, hijyen

Odunpazarı Belediyesi

Başvuru: Halk Market

Teslim: Anında

Ürün Seçimi: Var

Ürün: Kıyafet (sadece sıfır), gıda, hijyen

Tepebaşı Belediyesi 

Başvuru: Çamlıca Belde Evi

Teslim: Anında

Ürün Seçimi: Var

Ürün: Kıyafet (2.el), gıda, hijyen

Umut Market

Başvuru: TOBB Bilim Sanat Merkezi

Teslim: Anında

Ürün Seçimi: Var

Ürün: Kıyafet (2.el), gıda, hijyen

Atılgan Düğün Salonu

Başvuru: Düğün salonu

Teslim: Anında

Ürün Seçimi: Var

Ürün: Kıyafet (2.el), gıda, hijyen

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@