Eskişehir'de kayıp olarak aranan iki çocuk babasından acı haber!

Eskişehir'de üç gündür kayıp olarak aranan iki çocuk babası ölü bulundu...

HAYAT 21.12.2021, 23:23 21.12.2021, 23:49
Eskişehir'de kayıp olarak aranan iki çocuk babasından acı haber!

Eskişehir’de 3 gündür kendisinden haber alınamayan Yıldırım Töre yapılan arama çalışmalarında ölü bulundu.

Evli ve 2 çocuk babası Yıldırım Töre (50), 19 Aralık’ta Mahmudiye ilçesinde bulunan evinden traktörüne binerek ayrıldı. Yanına telefon almayan Töre’nin annesi, dün oğlundan haber alamadığı için Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulundu.

Aynı zamanda Mahmudiye İlçe Emniyet Amirliğine kayıp başvurusu yapılan Yıldırım Töre’nin bulunması için çalışma başlatıldı. İlçedeki incelenen kamera kayıtlarının ardından traktörüyle 19 Aralık’ta Doğanca Mahallesi'ne doğru gittiği tespit edilen Töre’nin bulunması amacıyla Mahmudiye İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Asayiş Komandı Bölüğü Komutanlığı, DAK, AKUT ve AFAD ekiplerince geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Yapılan arama çalışmaları sonucu Yıldırım Töre ölü olarak bulundu.

Traktörden 7 kilometre uzaklıkta bulundu

Dün akşam saatlerinde ise Doğanca Mahallesi'nde bulunan eski bir kum ocağında Yıldırım Töre'nin kullandığı traktör terk edilmiş vaziyette bulunmuştu. Bunun üzerine DAK, OBAK, AKUT ve AFAD ekipleri, kayıp vatandaşı bulmak için traktörünün bulunduğu alanın çevresinde arama çalışmalarını yoğunlaştırmıştı. Aramaya 18 araç, 2 insansız hava aracı, 97 kişi ve arama kurtarma köpeği katıldı. Arama kurtarma çalışmalarına jandarma ekipleri de destek veriyor. Yaklaşık 8 kilometrelik alanda arama çalışmaları gerçekleştirdi. Ekipler akşam saatlerinde arama çalışmalarını ilçe merkezine doğru yaptı. Çalışmalar sonrasında kayıp şahıs ilçeye 1 kilometre traktörüne 7 ise kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@