Eskişehir'de korkunç patlama! Bir kişi hayatını kaybetti

Eskişehir'deki apartmanda korkunç patlama! Bir kişi hayatını kaybetti...

HAYAT 28.08.2023, 09:48 28.08.2023, 13:13

Eskişehir‘de bir apartmanın 4’üncü katında meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti.

Olay Odunpazarı İlçesi Osmangazi Mahallesi Kemer Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir binanın 4’üncü katında henüz belirlenmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından inceleme yapan polis ve sağlık ekipleri bir kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden vatandaşın balkon camından aşağıya düştüğü belirlendi.

Patlamanın etkisiyle çevredeki araçların camları kırılırken, patlamanın yaşandığı dairedeki eşyalar ise sokağa saçıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, ekipler patlamanın sebebini araştırıyor.

Meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşın 34 yaşındaki Mustafa Erbay Özdil olduğu belirlendi. Şahsın, patlama sonucu 4. kattaki evinin balkonundan aşağıya düştüğü belirlendi. Özdil’in cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Öte yandan polis olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri patlamanın meydana geldiği daire içinde ve sokakta geniş güvenlik önlemi alındı. Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar bölgedeki çalışmaları takip edip ekiplerden bilgi verdi.
Patlamayla birlikte evden saçılan parçalar park halindeki 3 araca maddi hasar verdi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@