Eskişehir'de ödüllü slogan yarışması!

Eskişehir'de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, öğrencilere yönelik ödüllü slogan yarışması düzenliyor...

HAYAT 25.05.2021, 12:44 25.05.2021, 13:15
Eskişehir'de ödüllü slogan yarışması!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında sıfır atık konulu Slogan Yarışması düzenliyor. En iyi üç sloganı bulan katılımcılara hediyeler verilecek..

Eskişehir'de bulunan tüm 12-18 yaş arası öğrencilerin katılımına açık olan yarışmada, Eskişehir'de başarıyla uygulanan Sıfır Atık Projesi’yle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan tüm faaliyetlerde yazılı, sözlü, basılı vb. diğer yollarla kullanılabilecek nitelikte olan sloganlar seçilerek ödüllendirilecek. Yarışmada birinci olan sloganın sahibine ödül olarak bisiklet, ikinci olan slogana tablet ve üçüncüye ise kitap seti hediye edilecek.

Söz konusu yarışmaya son katılım tarihi 1 Haziran 2021 olarak belirlenmiş olup katılımcıların  katılım koşullarını dikkatlice okuyup Başvuru Formu’nu eksiksiz olarak doldurduktan sonra [email protected] elektronik posta adresine göndermesi gerekiyor..

En iyi sloganları bularak dereceye giren katılımcılara 7 Haziran 2021 tarihindeEskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ana Hizmet Binası’nda yapılacak törenle hediyeleri takdim edilecek.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@