Eskişehir'de rötarlı bahar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 13 Nisan 2021 Salı gününe ait hava durumu raporu yayınlandı.

HAYAT 13.04.2021, 07:46 13.04.2021, 08:01
Eskişehir'de rötarlı bahar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sakarya, Bilecik, Afyonkarahisar, Eskişehir, Düzce’nin batısı, Osmaniye, Ordu, Tokat, Sivas ve K. Maraş çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey kesimlerinin yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeyinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Zirai don uyarısı

Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde zirai don tehlikesi bulunmaktadır. Zirai faaliyetlerin başladığı/devam ettiği yerlerde zirai don tehlikesine karşı yetkililerin ve zirai faaliyetle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla bahar havasına girerek mevsim normallerine dönmesi beklenen Eskişehir'de 13 Nisan Salı günü için beklenen hava durumu ise şu şekilde

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@