banner163

Eskişehir'de üst düzey Emirdağlılar buluşması

Eskişehir'de Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, Eskişehir'deki Emirdağlı bürokratlar, yöneticiler, siyasetçiler, Oda, STK ve dernek başkanları, muhtarlar bir araya geldi.

HAYAT 03.11.2022, 15:23 03.11.2022, 15:37
Eskişehir'de üst düzey Emirdağlılar buluşması

Eskişehir’de Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun ev sahipliğinde düzenlenen yemekte Eskişehir'deki Emirdağlı bürokratlar, yöneticiler, siyasetçiler, Oda, STK ve dernek başkanları, muhtarlar bir araya geldi. 

"Eskişehir'de söz sahibi olma sırası sizde"

Büyük bir katılımın olduğu organizasyonda, Emirdağlıların Eskişehir'in yaklaşık yüzde 30'unu oluşturan bir topluluk olduğunu belirterek, "Artık bir olup söz sahibi olma sırası sizde, oda başkanlıkları olsun, farklı platformlar olsun birlik ve beraberliğimiz ile Eskişehir’de söz sahibi olma sırası sizde. Biz buraya tüm siyasi partilerden belediye meclis üyelerimizle geldik, sizlere de Emirdağ’daki bu birlik ve beraberlik ortamının örnek olmasını istiyoruz" dedi. 


 
Serkan Koyuncu, "Emirdağlı ve Eskişehir'de bürokraside görev alanlar, STK Başkanları, muhtarlar, akademisyenler, iş adamları, siyasi parti temsilcileri gibi önemli görevler üstlenen hemşehrilerimizin bir ve beraber olması için buradayız.  Emirdağ için birlikte çalışalım" diye konuştu. 

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Veli Görkem Pala da konuşmasında,Vakıf çatısı altında tüm Emirdağlıları birlikteliğe davet ettiğini belirterek, vakfın öğrenciler için verdiği burslar konusunda da bilgiler verdi. Yakın zamanda Vakıf olarak arabaşı gece düzenleyeceklerini de ifade etti. 

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ile çok sayıda Emirdağlı bürokrat, oda, dernek ve STK başkanı da geceye katılanlar arasında yer aldı. 


 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@