Eskişehir'de yine tehlikeli görüntüler!

Eskişehir'de Porsuk Çayı'nda yine tehlikeli görüntüler! Bir çocuk daha ölmemeli...

HAYAT 06.08.2023, 12:58 07.08.2023, 00:08
Eskişehir'de yine tehlikeli görüntüler!

Eskişehir'de kent merkezinde Porsuk Çayı’nda bazı çocuklar yasak olmasına rağmen hayatlarını tehlikeye atıp yüzmeye devam ediyor. Yakın tarihte 22 yaşında bir gencin hayatını kaybettiği Porsuk'taki çocuklara bazı vatandaşların "atla" diyerek cesaret vermesi de tepki topladı.

Eskişehir’de son yılların en sıcak günlerinde Porsuk Çayı’nda yüzerek serinlemeye çalışan çocuklar canlarını tehlikeye atarken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Eskişehir’de artan hava sıcaklıkları sebebiyle çoğu vatandaş serinlemek için çeşitli yöntemler ararken, 3 çocuk çözümü Porsuk Çayı’nda buldu. Öğle saatlerinde hava sıcaklığının 35 dereceye kadar çıkması sebebiyle bunalan çocuklar Porsuk Çayı’nda tehlikeli görüntüler oluştururken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Suya atlayan 3 çocuğun canlarını hiçe sayması daha yakın tarihlerde Porsuk Çayı’nda boğularak hayatını kaybeden 22 yaşındaki Fatih Er’i ve göletlerde yaşanan ölümleri getirdi. 

Yetkililerin bu konuda daha sıkı önlemler alması, Eskişehir'de bu konuda bilinçlendirme çalışmalarının artırılması isteniyor. 

O görüntüleri aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@