Eskişehir'deki kayıp çocuk için seferber oldular

Eskişehir'de kısıtlama saatlerinde 11 yaşındaki bir çocuk kayboldu, polis seferber oldu... Çocuk sağ salim bulunup ailesine teslim edildi.

HAYAT 26.05.2021, 11:03 26.05.2021, 11:12
Eskişehir'deki kayıp çocuk için seferber oldular

Eskişehir’de kısıtlama saatlerine bisikletiyle gezerken kaybolan 11 yaşındaki çocuk, polis ekipleri tarafından kentten 10 kilometre uzaklıkta bulundu.

Yeşiltepe Mahallesi’nde ikamet eden akrabalarının yanına misafirliğe giden 11 yaşındaki çocuğun uzun süre haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgede küçük çocuğu arama çalışması başlatan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, civardaki MOBESE ve güvenlik kameralarından çocuğun Eskişehir-Bursa yolu üzerinde gittiğini tespit etti. Karayolu üzerindeki akaryakıt istasyonları ve işyeri çalışanlarıyla görüşen polis, küçük çocuğu kentten 10 kilometre uzakta buldu.

Polis ceza vermeyeceğini söyleyince saklandığı yerden çıktı

Polisi fark ederek kaçan 11 yaşındaki çocuk ekiplerin ceza vermeyeceklerini anons etmeleriyle saklandığı tarladan çıkarak polisin yanına geldi. Gece saatlerinde uzun süredir dışarıda kalması nedeniyle küçük çocuğun üşüdüğü ve susadığı görüldü.

Korkup saklanan çocuğu bulup ailesine teslim ettiler

Bunun üzerine polisler çocuğa montlarını giydirip içecek ikram etti. Korkusu geçen çocuk ailesine teslim edildi.

Polis ekipleri küçük çocuk ile görüşünce, sokakta gezerken yolunu kaybettiği ve geri dönemeyip çare bulamayınca karayolu üzerinde ilerlediği belirlendi. Küçük çocuğun bulunmasıyla aile de derin bir nefes aldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@