banner163

Eskişehir'deki kaza spor camiasını yasa boğdu! Bakan Kasapoğlu'ndan taziye mesajı

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden tekvando antrenörü Nadir Özsoy, milli sporcu Semanur Özsoy ve sporcu velisi Hüseyin Kaplan için taziye mesajı yayımladı....  

HAYAT 07.03.2022, 17:26 07.03.2022, 17:54
Eskişehir'deki kaza spor camiasını yasa boğdu! Bakan Kasapoğlu'ndan taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden tekvando antrenörü Nadir Özsoy, milli sporcu Semanur Özsoy ve sporcu velisi Hüseyin Kaplan için taziye mesajı yayımladı.  

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Afyonkarahisar'da düzenlenen tekvando şampiyonasına giderken trafik kazası geçirerek vefat eden tekvando antrenörü Nadir Özsoy, milli sporcu Semanur Özsoy ve sporcu velisi Hüseyin Kaplan için taziye mesajı yayımladı. 

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Tekvando camiamızın kıymetli antrenörlerinden Nadir Özsoy, kızı Semanur Özsoy ile Hüseyin Kaplan’ın geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve tekvando camiasına başsağlığı dilerim."

Tekvando Federasyonu Başkanı:Yine spora bir değer katabilmek için çıktığı yolda trafik canavarına teslim oldu

Türkiye Tekvando Federasyonu Eskişehir Bölgesi Antrenörlerinden Nadir Özsoy, kızı ve aynı zamanda milli sporcu Semanur Özsoy ile sporcu velisi Hüseyin Kaplan, Afyon'da gerçekleştirilen Okul Sporları İller Arası Tekvando Gençler Grup Eleme Müsabakaları’na giderken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. Sporcu Taha Görkem Sarı ise ağır yaralandı. 

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, elim kazayla ilgili olarak, "Camiamızın değerli isimlerinden, bir kardeş gibi gördüğüm antrenörümüz Nadir Özsoy’u, aynı zamanda milli sporcumuz olan kızı Semanur Özsoy ile sporcu velimiz Hüseyin Kaplan’ın trafik kazasında hayatlarını kaybettiği haberini büyük bir üzüntüyle aldım. Nadir Hocamız, camiamız için adı gibi ‘Nadir’ bir isimdi. Ülkemize büyük hizmetler yapmış, çok sayıda sporcunun yetişmesine vesile olmuş çok değerli bir kardeşimizdi. Yine spora bir değer katabilmek için çıktığı yolda trafik canavarına teslim oldu. Yokluğu camiamızda hep hissedilecek. Nadir Özsoy hocamızla birlikte, değerli kızımız Semanur Özsoy, sporcu velimiz Hüseyin Kaplan’a Allah’tan rahmet, aileleri, sevenleri ve camiamıza sabır, yaralı sporcumuz Taha Görkem Sarı’ya acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

Nadir Özsoy ve Semanur Özsoy, yarın Eskişehir Gültepe Mahallesi Yeni Camii’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Eskişehir'i yasa boğan kazada 3 kişi hayatını kaybetmişti 

Eskişehir - Afyon yolu 54. kilometresinde, Seyitgazi ilçesinde Sarıbayır köyü yakınlarında meydana gelen kazada, Ercan A. idaresindeki işçi otobüsü ile Nadir Özsoy’n kullandığı otomobil kafa kafaya çarpışmıştı. 

İki araç da yol kenarındaki tarlaya sürüklenirken, kazada, otomobil içerisinde bulunan Nadir Özsoy, sporcu kızı Semanur Özsoy ve bir sporcunun babası Hüseyin Kaplan olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sporcu Görkem Sarı ise Eskişehir Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@