banner163

Eskişehir'deki milli maçta Azerbaycan bayrağını öperek almıştı... Gündem olan o polis konuştu

Eskişehir'de oynanan Türkiye - Ermenistan maçında kurallar gereği bir vatandaşın üzerindeki Azerbaycan bayrağını teslim alırken öpüp başını koyduğu görüntüler sosyal medyada gündem olan ve büyük takdir toplayan o polis konuştu: "Biz iki devlet, tek milletiz"

HAYAT 12.09.2023, 11:02 12.09.2023, 11:18

Eskişehir'de Türkiye ile Ermenistan arasında oynanan milli maçta üst araması sırasında bir vatandaşın üzerinde bulunan Azerbaycan bayrağını öperek teslim alan polis memuru Ramazan Şahin, "Biz iki devlet, tek millet olduğumuz için kendi Türk bayrağıma nasıl davranmam gerekiyorsa Azerbaycan bayrağına da o şekilde davrandım" dedi.

Yaptığı davranış büyük takdir topladı... Düzce Valiliği tarafından ödüllendirildi 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne görevli polis memuru Ramazan Şahin, Türkiye ile Ermenistan arasında oynanan UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası eleme maçı giriş kontrolü için Eskişehir'de görevlendirildi. 

Giriş noktasında bir vatandaşın üzerinde bulunan Azerbaycan bayrağını öpüp başına koyan Ramazan Şahin, büyük takdir topladı ve Düzce Valisi Selçuk Aslan tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

"Biz iki devlet, tek milletiz... Kendi Türk bayrağıma nasıl davranmam gerekiyorsa Azerbaycan bayrağına da o şekilde davrandım"

Şahin, "Düzce Emniyet Müdürlüğü olarak milli maç için Eskişehir’de takviye olarak görev aldık. Maçtaki görevimiz üst aramasını detaylı olarak yapmaktı. UEFA’nın almış olduğu bir karar vardı. Biz de bunu uyguladık. Gelen taraftar grubunda üst araması esnasında Azerbaycan bayrağını gördüm. Biz iki devlet, tek millet olduğumuz için kendi Türk bayrağıma nasıl davranmam gerekiyorsa Azerbaycan bayrağına da o şekilde davrandım. O esnada durumu fark etmedim. Üst araması çalışmalarına devam ettim. Devre arası olunca telefonum sık sık çalınca durumu anladım. Görüntü sosyal medyada yayınlanmış. Gurur duydum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@