Eskişehir'den havalanan helikopter Afyon'da iniş yaparken düştü!

Eskişehir'de Sivrihisar'dan havalanan özel helikopter Afyonkarahisar'da iniş yaparken kaza yaptı. Helikopterdeki baba ve oğlunun kazayı yaralamadan atlattıkları belirtildi.

HAYAT 17.09.2023, 01:15
Eskişehir'den havalanan helikopter Afyon'da iniş yaparken düştü!

Eskişehir'de Sivrihisar ilçesinden havalanan özel bir helikopter Afyonkarahisar'da bir otelin bahçesine iniş yapmak isterken düştü. Helikopterde bulunan baba ve oğlu ölümden döndü, yara almadan kazayı atlattıkları belirtildi. 

Afyonkarahisar’da düşün helikopterle ilgili yapılan resmi açıklamada, yapılan ilk tespitlerde helikopterin ters rüzgar nedeniyle düştüğü belirtildi.

Olayın ardından Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bugün saat 17.20’de pilotajını N.C. isimli vatandaşımızın yaptığı özel helikopter, Eskişehir ili Sivrihisar ilçesinden havalanarak Afyonkarahisar’da bir termal otel bahçesinde bulunan helikopter iniş-kalkış alanına iniş esnasında ters esen rüzgarın etkisiyle alçak mesafeden bahçe içerisinde bulunan ağaçlık alana düşerek kaza-kırıma uğramıştır. Pilot N.C. ile yanında bulunan oğlu B.C. kazada yaralanmamışlardır. Kontrolleri yapılan vatandaşlarımızın herhangi bir sağlık problemi bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@