banner163

Eskişehir dikkat! Sefer saatleri yine değişecek... Ve erteleme kararı alındı

1 Temmuz'dan itibaren başlayacak normalleşme süreci ile ilgili Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama...

HAYAT 30.06.2021, 16:11 30.06.2021, 16:20
Eskişehir dikkat! Sefer saatleri yine değişecek... Ve erteleme kararı alındı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yeni açıklama geldi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, 1 Temmuz'dan (yarın) itibaren tramvay seferlerinde yaz tarifesine geçileceği, otobüs seferlerinde de güncelleme yapıldığı açıklandı... 

İşte Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama: 

Tramvay ve otobüs seferlerinde yine değişiklik 

"1 Temmuz 2021 Perşembe günü başlayacak olan kademeli normalleşme sürecinin 3. etabı ile ilgili bazı konularda siz değerli hemşehrilerimizi bilgilendirmek istiyoruz:

- Toplu taşıma kullanımı kısıtlanan 65 yaş üzeri ve 18 yaş altı vatandaşlarımız 1 Temmuz itibariyle toplu taşımayı kullanabileceklerdir.

- Sokağa çıkma kısıtlama saatlerinde ve günlerinde seferlerine ara veren tramvaylarımız, yarın itibariyle yaz tarifesiyle çalışmaya başlayacaktır. Otobüs sefer saatlerimizde de güncelleme yapılacaktır. Sefer saatlerini 1 Temmuz saat 00.00 itibariyle web sitemizden kontrol edebilirsiniz."

Vizeleme işlemleri ertelendi 

"- Daha önceden duyurarak Haziran sonuna kadar Eskart Vizelemelerini ertelediğimiz 65 yaş ve üzeri serbest kartlar ile engelli vatandaşlarımızın Eskart’larının vizeleme işlemi ileri bir tarihe ertelenmiştir.

- 1 Temmuz itibariyle mesai saatlerimiz yeniden 08.30-17.30 olacak olup, hizmet binalarımıza girişte Hes Kodu gösterilmesi zorunluluğu devam edecektir.

Başta kıymetli hemşehrilerimiz olmak üzere, bu süreçte şehrimizi ziyaret etmeye gelecek tüm yurttaşlarımızın bilmesini isteriz ki, Eskişehir vaka sayısında Türkiye’nin en riskli 2. şehri konumundadır. Lütfen bunun bilinciyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edelim."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@