Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencilerinden anlamlı kutlama

Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, hekimlere yazdıkları mektuplarla ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ni ziyaret ederek hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

HAYAT 15.03.2023, 10:15 15.03.2023, 10:30
Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencilerinden anlamlı kutlama

İrfan Üstündağ - Eskişehir Fatih Fen Lisesi’nden bir grup öğrenci, Okul Müdürü Ali Rıza Ezen ile öğretmenler Özkan Acar ve Fazlı Yılmaz’ın eşliğinde ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Erben’i makamında ziyaret etti, tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı"nı kutladı.

Başhekim yardımcılarının da katıldığı görüşmede kendilerine takdim edilen mektuptan memnuniyetini ifade eden Prof. Dr. Nurettin Erben öğrencilere , "14 Mart Tıp Bayramı ülkemize mahsus bir kutlamadır. Çünkü Birinci Dünya Savaşı sırasında dönemin tıbbiyelileri cepheye gitmiş cephede şehit düşmüş bu sebeple bir iki dönem tıbbiyeden mezun verilememiştir. Zor mesai mefhumu olmayan  bu mesleği göze almanızdan dolayı sizleri ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum" dedi. 

Öğrenciler daha sonra Eskişehir Fatih Fen Lisesi'nden mezun olan çeşitli branşlardaki hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan mektuplarını kendilerine vermek üzere başhekimliğe teslim etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@