Eskişehir gözyaşlarıyla uğurladı... Çekiç ailesinin acı günü

Trafik kazasında hayatını kaybeden iş insanı Mustafa Çekiç ve eşi Özlem Çekiç Eskişehir'de gözyaşlarıyla uğurlandı...

HAYAT 24.08.2022, 18:51 24.08.2022, 19:36

Balıkesir'de geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Eskişehir iş dünyasının tanınmış isimlerinden ETO Meclis Divan Kâtibi, Çekiçler Mermer Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Mustafa Çekiç ile eşi Özlem Çekiç son yolculuklarına uğurlandı.

23 Ağustos Salı günü, İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir’in kırsal Ortaca Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada, Mustafa Çekiç (39) ve eşi Özlem Çekiç (39) olay yerinde hayatlarını kaybetmişti. Araçta bulunan çiftin iki çocuğu olan Mina (8) ile Hasan Efe (3) ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.
Hayatını kaybeden Çekiç çiftinin cenazeleri Eskişehir’e getirildi.

Vişnelik Mahallesi’nde bulunan Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kılındı.

Alınan helalliklerin ardından çift, gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeler defnedilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığına defnedilmek üzere yola çıktı.

Çiftin kederli ailesinin güçlükle ayakta durduğu görüldü. Mustafa Çekiç ve Özlem Çekiç ’in cenaze namazına, çiftin ailesi, yakınlarının yanı sıra Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, iş ve siyaset dünyalarından çok sayıda isim ve vatandaşlar katıldı. 

Yorumlar (1)
İlhamı duman 2 yıl önce
Allah tan rahmet sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum

Gelişmelerden Haberdar Olun

@