Eskişehir'i sarsan olayda yeni açıklama!

Eskişehir'de trafikte yaşanan kavga sonrasında bir öğrenci servisine silahla ateş açılması olayıyla ilgili Servisçiler Odası'ndan da bir açıklama geldi...

HAYAT 21.10.2021, 15:51 21.10.2021, 23:44
Eskişehir'i sarsan olayda yeni açıklama!

Eskişehir, Güllük Mahallesi'nde trafikte yaşanan tartışma sonrası bir kişinni içinde öğrencilerin olduğu servise ateş açması ve olayda bir kadın velinin yaralanmasının şokunu yaşıyor... 

Eskişehir'i sarsan olayla ilgili Eskişehir Servisçiler Odası'ndan da bir açıklama geldi... 

Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer yaptığı açıklamada, "Bugün  Güllük Mahallesi Baysal  Sokak'ta gereksiz bir trafik anlaşmazlığı ile başlayan, sonrasında öğrenci servisi işletmecisi olan arkadaşımızın aracın öğrenci servisi olduğu ve mevcutta içinde öğrenciler olduğunu tartıştığı kişiye bildirmesine rağmen münakaşanın uzamaması için aracına binip uzaklaşırken öğrenci servis aracına arkadan silahla ateş etmesi ve sonrasında kurşunun yoldan geçen bir velinin yaralanması ile sonuçlanan vahim olayı büyük bir üzüntü ve endişe ile öğrenmiş bulunmaktayız" dedi. 

"İçi öğrenci dolu servise silahla ateş edecek kadar gözü kararmış o güruha sesleniyoruz..."

Yüceer, "Servis işletmecisi esnafımızı yalnız ve güçsüz görüp içi öğrenci dolu servise arkasından silahla ateş edecek kadar gözü kararan cesarete ve bu sebeple her bulduğu platformda servis işletmecisi esnafımıza hasımane bir yaklaşımla içindekini kini kusan güruha sesleniyoruz. Biz biriz, birlikteyiz. Birimize yapılan haksızlık ve düşmanlığı hepimize yapılmış sayarız. Bizler için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın can güvenliği her şeyden önce gelmektedir" diye konuştu. 

"Kamu vicdanında yaraya sebep olmayacak bir ceza bekliyoruz"

Yüceer, "Zor şart ve koşullar altında ekmeğimizin helalliğinde, rızkımızın peşindeyiz. bu vesile ile gözü dönmüş şehir eşkıyasına karşı devletimizin gerekli kurum ve mercileri gerekeni ivedikle yapmalı mülkün temeli adaleti tesis edenler öğrenci dolu bir servise ikaz edilmesi ve hatta uzaklaşıyor olmasına rağmen arkasından kurşun atanlara dair servis işletmecisi esnafı ve kamu vicdanında yaraya sebep olmayacak bir ceza ile cezalandırılmasını bekliyoruz" dedi. 

Eskişehir'de öğrenci servisine ateş açtı! Haberin detayları için tıklayın... 

Yorumlar (1)
Kamuran Can Bayram 2 yıl önce
Şehir eşkiyası “ adli kontrolle” serbest mi kalmış!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@