Eskişehir İlhan Yalçın'ı uğurladı

Eskişehir'de Kanal 26'nın kurucularından ve sahiplerinden İlhan Yalçın gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

HAYAT 18.01.2023, 17:12 18.01.2023, 17:56
Eskişehir İlhan Yalçın'ı uğurladı

Eskişehir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kanal 26’nın kurucularından ve sahiplerinden İlhan Yalçın'ın vefatı büyük üzüntü yarattı, Yalçın gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir’in ilk özel televizyonu Kanal 26’nın sahiplerinden iş insanı İlhan Yalçın, rahatsızlığı dolayısıyla bir süre önce Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan Yalçın, tedavi gördüğü hastanede bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Eskişehir’in sevilen iş insanlarından İlhan Yalçın için ikindi namazı ardından Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Siyaset, iş ve medya dünyasından büyük katılım olan cenaze namazını İl Müftüsü Bekir Gerek’in kıldırdı. Cenaze töreninde Yalçın Ailesi ve Kanal 26 sahiplerinden Yaşar Abacı taziyeleri kabul etti. 

Cenaze törenine, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, çok sayıda siyasetçi, iş insanı, gazeteci ve vatandaşlar katıldı. 

İlhan Yalçın cenaze töreni sonrasında Asri Mezarlık'ta defnedildi. 

medyamidas.com ailesi olarak, Yalçın Ailesi ve Kanal 26 Ailesi'ne bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@