Eskişehir Kardeşlik Platformu: Teröristler ve uşaklık ettikleri kazanamayacak

Eskişehir Kardeşlik Platformu basın açıklaması ile İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısını lanetledi.

HAYAT 15.11.2022, 12:50 15.11.2022, 17:34

Eskişehir Kardeşlik Platformu üyeleri Hamamyolu'nda yapılan geniş katılımlı açıklama ile İstiklal Caddesi'ndeki kalleş terör saldırısını ve terör örgütlerini lanetledi. 

Eskişehir Kardeşlik Platformu Sözcüsü, Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar yaptığı açıklamada, "Yine aynı kirli oyun! Taksim’de gerçekleştirilen menfur saldırının taşeronu da belli sahibi de! 13 Kasım 2022 Pazar günü Taksim İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen kanlı saldırı, tam kırk yıldan beri devletimize ve milletimize karşı savaş aparatı olarak kullanılan ve on binlerce insanımızı katleden eli kanlı PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda 6 insanımızı kaybettik, onlarca insanımız ise yaralı. Ölenlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi. 

"Adı ister PKK/PYD/YPG olsun ister FETÖ/DHKPC/MLKP olsun hepsinin amacı aynı, uşaklık ettikleri zihniyet aynı"

İbrahim Akar, "Birlik ve beraberliğimizi parçalamak için emperyalist güçler tarafından tutulan kiralık bebek katilleri, bir kez daha çocuklarımızı, kadınlarımızı, insanlarımızı her zamanki kalleşçe yöntemlerini kullanarak katlettiler. Ama hem kendileri hem de iplerini ellerinde tutanlar şunu çok iyi bilsinler. Başaramayacaklar. Ülkemizin sadece güvenlik kuvvetleri değil, vicdan ve haysiyet sahibi bütün insanları hep birlikte and içtik, hepsi döktükleri bebeklerin kanlarında boğulana kadar vatanımızı korumaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu kanlı saldırı insanlığa kasteden kirli stratejinin parçasıdır. Biz, olayın izini sürdüğümüzde saldırının arkasındaki gücü net bir şekilde görebiliyoruz. Aslında değişen bir şey yok. İnsanın ve insanlığın sesini yükseltmek isteyen Türkiye’ye karşı gücün ve çıkarın hukukunu dayatan emperyalist sistemin geliştirdiği kirli stratejinin adıdır terör. Adı ister PKK/PYD/YPG olsun ister FETÖ/DHKPC/MLKP olsun hepsinin amacı aynı, uşaklık ettikleri zihniyet aynı. Ülkemizin yükselişini, birlik ve beraberliğimizi hazmedemeyen kirli güçlerin tek amacı bizi bölmek, parçalamak ve yönetmektir" diye konuştu. 

"Terörü aklamaya çalışan kim varsa teröristlerle birlikte insanlara ve insanlığa karşı suç işlemektedir"

İbrahim Akar, "Kanlı taşeron PKK/PYD/YPG terör örgütüne saldırıları ihale eden güçlerin, gerçek niyetleri bütün vicdan sahibi insanlar tarafından bilinmektedir. Ama yine de özellikle emperyalist çıkarlara hizmet eden bazı basın-yayın araçları eliyle terör örgütü tarafından gerçekleştirilen kanlı olay üzerinden Türkiye’ye ilişkin kara propaganda sürecini işletmeye devam etmektedirler. Terörün hedefi bellidir: insandır, insanlıktır, istikrardır. Terörü aklamaya çalışan, terörün oluşturduğu anafordan faydalanma girişiminde bulunan her kim varsa teröristlerle birlikte insanlara ve insanlığa karşı suç işlemektedir" dedi. 

"Teröristlerin oluşturmak istedikleri propaganda anaforuna kapılmayacağız, birlik olacağız"

İbrahim Akar, "Bununla birlikte, özellikle PKK/PYD/YPG terör örgütleri eliyle ülkemize karşı yürütülen kirli stratejiye karşı Eskişehir Kardeşlik Platformu olarak irademizi açık ve seçik şekilde şöyle dile getiriyoruz: Yaşasın Tam Bağımsız Güçlü ve Büyük Türkiye! Biz diyoruz ki; Hiçbir zaman teröre aman vermeyeceğiz... Teröristlerin oluşturmak istedikleri propaganda anaforuna kapılmayacağız; birlik harcıyla karılmış millet ruhumuzdan taviz vermeden, hep birlikte geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini inşa ve ihya edeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@