Eskişehir Orgeneral Kadıoğlu'nu yeni görevine uğurladı... "Gök Vatan" Eskişehirli komutana emanet

Yüksek Askeri Şura'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na Eskişehirli Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu'nun atanması memleketinde gururla karşılandı. Orgeneral Kadıoğlu, yeni görevine uğurlandı.

HAYAT 04.08.2023, 14:32 04.08.2023, 14:40
Eskişehir Orgeneral Kadıoğlu'nu yeni görevine uğurladı... "Gök Vatan" Eskişehirli komutana emanet

Muharip Hava Kuvveti Komutanı olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında dün toplanan Yüksek Askeri Şura kararları ile Hava Kuvvetleri Komutanı görevine atanan Eskişehirli Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu'nun bu göreve atanması Eskişehir'de gurur ve sevinçle karşılandı. 

Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Eskişehir'de çeşitli veda ziyaretlerinde bulunarak yeni görevi için hareket etti. 

İlk olarak Eskişehir Valiliği'ni ziyaret eden ve Vali Vekili Okan Leblebicier'e veda ziyaretinde bulunan Orgeneral Kadıoğlu’nu Vali Vekili Okan Leblebicier ve Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu karşıladı. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Vali Vekili Okan Leblebicier, “Hava Kuvvetleri Komutanlığına getirilen Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu’na yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Eskişehir’de görev yaptığı süre içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalıştığını söyleyen Orgeneral Kadıoğlu da, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Ziyaretin ardından Orgeneral Kadıoğlu, Vali Vekili Okan Leblebicier ve Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu ’ya veda ederek, Valilik binasından ayrıldı.

Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Eskişehir’e veda ziyaretleri kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i de ziyaret etti.
Orgeneral Kadıoğlu’nu belediye binası önünde Büyükerşen ve zabıta tören mangası karşıladı. Karşılama sonrası Büyükerşen, Kadıoğlu’nu makamında ağırladı. Eskişehir’in bir havacılık şehri olduğuna dikkat çeken Büyükerşen, Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevine atanması nedeniyle Kadıoğlu’nu tebrik ederek Eskişehirliler olarak gurur duyduklarını belirtti. Büyükerşen, Kadıoğlu’nun Türkiye’nin çok saygın ve başarılı komutanlarından olduğunu ifade ederek, “Yeni görevinizde üstün başarılar diliyorum. Eskişehirli komutanımızın ülkemizin savunmasında çok önemli bir göreve gelmesi hepimizi mutlu etti” dedi.

Eskişehirli Orgeneral Kadıoğlu da, Eskişehir’i ve Eskişehirlileri çok sevdiğini belirterek Büyükerşen’e teşekkür etti. 

Hava Kuvvetleri'ne Eskişehirli komutan... Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir?

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@