Eskişehir polisi hayalini gerçek yaptı

Eskişehir'de engelli 26 yaşındaki Şahin Çatıcıoğlu'nun hayalini Eskişehir polisi gerçekleştirdi, Çatıcıoğlu ve ailesi büyük bir mutluluk yaşadı...

HAYAT 24.06.2022, 12:13 24.06.2022, 12:22
Eskişehir polisi hayalini gerçek yaptı

Eskişehirli engelli 26 yaşındaki Şahin Çatıcıoğlu'nun polis olma hayalini öğrenen Eskişehir Eniyeti, Çatıcıoğlu'nun üniforma giyip bir günlüğüne polis olmasını sağladı ve hayalini gerçekleştirdi. 

Eskişehir'de zihinsel ve bedensel engelli gencin polis olma hayali, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekiplerince gerçekleştirildi.

Tunalı Mahallesi'nde yaşayan Zeliha Çatıcıoğlu, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sakarya Polis Noktası'na giderek 26 yaşındaki oğlu Şahin Çatıcıoğlu'nun polisleri çok sevdiğini, onlarla vakit geçirmesini istediğini söyledi. 

Fahri polis oldu, mutluluktan uçtu 

Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, evinden aldıkları gence polis üniforması giydirip Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Köpek Eğitim Merkezi ve Ertuğrulgazi Polis Merkez Amirliği'ni gezdirdi.

Ekipler, kendileriyle devriyeye çıkarak telsiz anonsu yapan Şahin Çatıcıoğlu'na, günlük çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Anne Zeliha Çatıcıoğlu, oğlunun hep polis olmayı hayal ettiğini belirterek, "Bir günlüğüne oğluma bu duyguyu yaşatan Emniyeti'mize çok teşekkür ederim. Oğlum çok mutlu oldu" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@