Eskişehir umre uçuşlarında da sezonu açtı

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nda yurtdışı seferleri büyük bir yoğunlukla devam ederken, sezonun ilk umre uçuşu da bugün gerçekleşti.

HAYAT 13.09.2022, 12:50 13.09.2022, 13:03
Eskişehir umre uçuşlarında da sezonu açtı

İrfan Üstündağ (medyamidas.com) - Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nda yurtdışı seferleri büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Yetkililer alınan bilgilere göre, Belçika'nın Brüksel, Almanya'nın Köln, Fransa'nın Lyon şehirlerine Eskişehir'den yapılan direkt seferler sürüyor. 

Günde 8 sefer yapıldığı oluyor

Eskişehir Teknik Üniversitesi'ne bağlı Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'ndaki yoğunluğun günde en az 4, en fazla da 8 seferle devam ettiği ve seferlerin yoğun ilgi gördüğü ifade edildi. 

Umre sezonu seferleri de başladı

Eskişehir Hasan Polatkan'dan umre sezonu seferleri de başladı. Umre seyahati düzenleyen firmaların kiraladığı uçaklar Eskişehir'deki havalimanından kalkıyor. Bugün gerçekleşen sezonun ilk seferinin de tamamen dolu bir uçakla gerçekleştiği belirtilirken, umre'ye gitmek için Eskişehir'den ve çevre illerden gelen çok sayıda vatandaş havalimanın büyük yoğunluk oluşturdu. Sefer için Kütahya ve diğer illerden de vatandaşların geldiği belirtildi. Yakınlarını umreye uğurlayan vatandaşlar duygusal anlar yaşadı, umre vazifelerini yerine getirecek vatandaşlar dualarla uğurlandı. 

Vatandaşlar, Eskişehir'den umre seferlerinin düzenlenmesinden çok memnun olduklarını, bölgedeki vatandaşlar için büyük kolaylık olduğunu belirtti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@