Eskişehir Vanlılar Derneği Başkanı Nihat Baş'tan 2 Eylül mesajı

Eskişehir Vanlılar Derneği Başkanı Nihat Baş'tan 2 Eylül Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü mesajı...

HAYAT 01.09.2021, 16:10
Eskişehir Vanlılar Derneği Başkanı Nihat Baş'tan 2 Eylül mesajı

Eskişehir Vanlılar Derneği Başkanı Nihat Baş,  2 Eylül Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Tarih boyunca, Anadolu medeniyetleri için Eskişehir hep bir kavşak noktası olmuştur, bugün de cennet vatanımızın merkez noktası olma özelliğini sürdürmektedir. Kendisine misafir gelen herkesi bağrına basmış, iş vermiş, ekmek vermiş, kuruluşun ve kurtuluşun simgesel şehri olmuştur" dedi. 

"En büyük ve en güzel ortak noktamız vatanperverliğimiz"

Nihat Baş, "Vanlılar ve Eskişehirlilerin en büyük ve en güzel ortak noktası vatanperver olmalarıdır. Vanlıların kahraman ordumuzun desteği ile Ermeni zulmünden kurtulması, Anadolu için umudun başlangıcı olmuş, 30 Ağustos zaferine giden yolu açmış ve 2 Eylül tarihinde de güzel memleketimiz Eskişehir Yunan işgalinden kurtulmuştur. Bu vesile ile Eskişehirimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılını kutlar, şehitlerimize rahmet dileriz" diye konuştu. 

Yorumlar (1)
Mehmet Altun 3 yıl önce
Sayın baskanimi tebrik eder basarilarin devamını dilerim bu anlamlı mesaj içinde kendisine teşekkürlerimi iletiyorum

Gelişmelerden Haberdar Olun

@