Eskişehir ve CHP'nin acı günü

Eskişehir ve CHP'nin acı günü... Hayatını kaybeden Ahmet Özarslan son yolculuğuna uğurlandı.

HAYAT 14.04.2021, 23:01 14.04.2021, 23:19
Eskişehir ve CHP'nin acı günü

Eskişehir'in tanınmış CHP'lilerinden, "Bayrak Ahmet" lakabıyla da tanınan Ahmet Özarslan geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Özarslan, ikindi namazına müteakip Vişnelik Mahallesi Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı ve Asri Mezarlığa defnedildi. 

Ahmet Özarslan'ın vefatı büyük üzüntü yarattı, çok sayıda isim Özarslan ile fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayarak başsağlığı diledi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yayınladığı mesajda, "Partimizin çok değerli isimlerinden, “Bayrak Ahmet” lakabı ile tanıdığımız, Atatürk ve memleket sevdalısı sevgili Ahmet Özarslan’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum" dedi. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da, yayınladığı mesajda, "Cumhuriyet Halk Partimizin değerli isimlerinden, “Bayrak Ahmet” lakabı ile tanıdığımız, Atatürk sevdalısı sevgili Ahmet Özarslan’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi. 

CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer mesajında, "Ahmet Özarslan abimizi kaybettik. Atatürk’e sevgisi ve CHP’ye bağlılığı ile hatırlayacağız. Ahmet abimize Allah’tan rahmet, Ailesine ve CHP Eskişehir  ailemize baş sağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi. 

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de mesajında, "Dünyanın en güzel gülen insanı, Parti büyüğümüz Ahmet Özarslan ağabeyimizi son yolculuğuna uğurladık. Çok üzgünüm" dedi. 

Yorumlar (1)
Hüsnü 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@