Eskişehir ve iş dünyası şokta! Ünlü sanayici feci kazada hayatını kaybetti

Eskişehir ve iş dünyası şokta! Kurtuluş Kuruyemiş'in sahibi Bayram Kurtuluş ve işçi Erkan Karahüyüklü yaşanan kazada hayatını kaybetti...

HAYAT 28.09.2021, 16:01 29.09.2021, 17:05
Eskişehir ve iş dünyası şokta! Ünlü sanayici feci kazada hayatını kaybetti

Eskişehir ve iş dünyası, Eskişehir'deki fabrikada yaşanan, tanınmış sanayici ve iş insanlarından Kurtuluş Kuruyemiş'in sahibi Bayram Kurtuluş ve işçi Erkan Karahüyüklü'nün hayatını kaybettiği kazanın şokunu yaşıyor... 

Asit kuyusuna düştü, onu kurtarmak isteyen işçi de hayatını kaybetti

60 yaşındaki Bayram Kurtuluş fabrikaya ait ek inşaat sahasında çalışmaları kontrol ederken yaşanan iş kazasında işçi Erkan Karahüyüklü ile birlikte hayatını kaybetti. 

Ağır yaralanan Bayram Kurtuluş ve Erkan Karahüyüklü, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan 2 kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayda 8 işçinin de yaralandığı belirtildi. Tedavileri sonrasında 8 işçi taburcu edildi. 

Hayatını kaybeden iş insanı ve Kurtuluş Kuruyemiş sahibi Bayram Kurtuluş

Hayatını kaybeden Erkan Karahüyüklü

Bayram Kurtuluş gözyaşlarıyla uğurlandı... Cenaze töreni haberi ve videoları için tıklayın 

Acı olayla ilgili ilk bilgiler ve fotoğraflar için tıklayın 

Nadir Küpeli'den başsağlığı mesajı... 

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, olay sonrası yayınladığı mesajda, "Kıymetli dostum ve Eskişehir'in değerli sanayicisi Bayram Kurtuluş'un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı, kendisine Allah'tan rahmet dilerim. Nadir KÜPELİ Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı" ifadelerine yer verdi. 

Büyükerşen'den mesaj... 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de yayınladığı mesajda, "Şehrimizin tanınmış iş insanlarından Bayram Kurtuluş ve birlikte çalıştığı işçi kardeşimiz Erkan Karahüyüklü’nün asit kuyusuna düşerek vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Bayram Kurtuluş’a ve Erkan Karahüyüklü’ye Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum" dedi. 

ESO'dan başsağlığı mesajı

Eskişehir Sanayi Odası yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "İş kazası sonrası vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğimiz Odamız Üyesi, Peyman Kuruyemiş Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Kurtuluş ile firma çalışanı Erkan Karahüyüklü’ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Mekânı cennet olsun."

Eskişehirspor'dan başsağlığı mesajı... 

Eskişehirspor'dan yayınlanan mesajda da, "Kulübümüzün destekçilerinden Kurtuluş Kuruyemiş firması sahibi Bayram Kurtuluş’un vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" denildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@