banner163

Eskişehir’de çok sayıda mahallede su kesintisi... ESKİ’den açıklama

Eskişehir'de çok sayıda mahallede su kesintisi! ESKİ Genel Müdürlüğü'nden açıklamalar...

HAYAT 03.01.2023, 11:44 03.01.2023, 14:32
Eskişehir’de çok sayıda mahallede su kesintisi... ESKİ’den açıklama

Eskişehir'de şebeke hattı arızaları nedeniyle su kesintileri yaşanıyor... 

Eskişehir'de iki gündür yaşanan su kesintilerinin bugün akşam saatlerine kadar sürmesi planlanıyor. 

Eskişehir'de dün öğle saatlerinde başlayan su kesintilerinin Odunpazarı ilçesi Sümer, Tepebaşı ilçesinde de Eskibağlar, Yenibağlar, Güllük, Büyükdere ve Ertugrulgazi Mahallesi'ni etkilediği belirtildi. 

Vatandaşlar Odunpazarı'nda Göztepe, Yıldıztepe, Tepebaşı'nda Büyükdere mahallesinde de kesintiler olduğunu ifade etti. 

ESKİ: Ana dağıtım borusunda arıza meydana geldi

ESKİ'den yapılan yeni açıklamaya göre ana dağıtım borusunda arıza meydana gelmesinden kaynaklı ve arızanın giderilmemesinden dolayı bu akşama kadar da kesintiler sürecek. 

ESKİ'nin yaptığı yeni açıklama şöyle:

"Kıymetli hemşehrilerimiz, dün şebeke hatlarını besleyen ana dağıtım borusunda meydana gelen ve bir çok mahallemizde kesintiye neden olan arızanın giderilmesine yönelik çalışmalar gece boyu devam etmiştir. ESKİ’ye bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmekte olup, çalışmaların tahminen akşam saatlerine kadar sürmesi planlanmaktadır. Bu süre zarfında kent merkezimizdeki bazı mahallelerimizde su kesintisi devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Eskişehir'de bu akşama kadar sürebilir

Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi Sümer Mahallesi, Tepebaşı ilçesi Eskibağlar, Yenibağlar, Güllük ve Ertugrulgazi Mahallesi'nde su kesintisi yaşanıyor, Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) konuyla ilgili açıklama yaptı.

ESKİ'nin açıklamasında "Odunpazarı İlçesi Sümer Mahallesinde şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle Tepebaşı ilçesi Eskibağlar, Yenibağlar, Güllük ve Ertugrulgazi Mahallelerinin bir kısmında 02.01.2023 tarihinde saat 14:35 itibariyle su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanmaktadır." dedi. 

ESKİ'nin, yapılan açıklamada, "İçme ve kullanma suyu ana boru hattında meydana gelen arızadan dolayı şehrimizin bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanmaktadır. Arızanın giderilmesi amacıyla çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir." mesajı paylaşıldı ve "arızanın giderilmesinin ardından kesinti yaşanan bölgelere su verileceği" ifadelerine yer verildi. 

Son dakika... Son dakika... ESKİ'den yeni açıklama geldi... Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (1)
Gül 1 yıl önce
Neden öncesinde haber verilmiyor ona göre önlem alırdık en azından lütfen bundan sonra bilgi verirseniz sevinirim tabi acil durumlar hariç

Gelişmelerden Haberdar Olun

@