Eskişehirli 22 yaşındaki hemşire gözyaşlarıyla uğurlandı

Eskişehir'de meydana gelen feci kazada henüz 22 yaşında hayatını kaybeden hemşire gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

HAYAT 21.07.2022, 14:42 21.07.2022, 15:44

 Eskişehir’de dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden 22 yaşındaki genç hemşire, son yolculuğuna uğurlandı.

Dün sabah saatlerinde Eskişehir-Ankara kara yolunun 30’uncu kilometresinde meydana gelen kazada, Seda Bodur idaresindeki 52 DS 412 plakalı otomobil, Hilmi K.’nin kullandığı 06 JTJ 81 plakalı tıra arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Seda Bodur (22) ve otomobilin ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Buse Nur Bulut (21) hayatını kaybetti. Otomobilin arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Meltem Bodur (19) ise kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu.

Kazanın ardından Seda Bodur ile Buse Nur Bulut’un cansız bedenleri Mahmudiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ağır yaralı Meltem Bodur Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Buse Nur Bulut’un cenazesi defnedilmek üzere memleketi olan Samsun’a gönderildi.

Hemşire Seda Bodur Eskişehir'de gözyaşlarıyla uğurlandı 

Seda Bodur, Zafer Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yavuzer Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

19 yaşındaki kardeşinin tedavisi sürüyor 

Kazada ağır yaralanan sürücü Seda Bodur’un kardeşi Meltem Bodur’un Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Seda Bodur’un cenazesine babası Mustafa Bodur, ailesi, akrabaları ve yakınları katıldı.

Yıllık izin için Eskişehir'e gelmişler

Hayatını kaybeden Seda Bodur ile Buse Nur Bulut’un, Samsun’da bulunan Gazi Devlet Hastanesi’nde çalıştığı öğrenildi. Hemşire olduğu öğrenilen meslektaşların, yıllık izne birlikte çıktığı ve tatil için Eskişehir’e geldikleri öğrenildi. Seda Bodur’un kardeşi Meltem Bodur’un ise ablasının yanına ziyarete gittiği öğrenildi.

Buse Nur Bulut da Samsun'da gözyaşlarıyla uğurlandı 

Eskişehir’deki kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki Buse Nur Bulut da memleketi Samsun'da gözyaşları içinde toprağa verildi. Eskişehir'de dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden 21 yaşındaki Buse Nur Bulut’un cenazesi Samsun’a getirildi. Genç kız, İlkadım ilçesi Hastanebaşı Mahallesi Hastanebaşı Camisi'nde bugün öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'na defnedildi.

Eskişehir'de yürek yakan kaza! 2 genç kız hayatını kaybetti - (Detaylar için tıklayın) 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@