Eskişehirliler soruyor: Bize reva görülen bu mu?

Eskişehir'de kavşak düzenlemesi nedeniyle ilçelere ve köylere yapılan otobüs seferleri Otogar'a alındı. Ancak vatandaşlar için gösterilen bekleme noktasında duraktan eser yok... Bu sıcaklarda vatandaşlar ne gölgede bekleyebiliyor, ne de oturacakları bank var! Özellikle yaşlılar ve engelliler büyük sıkıntı yaşıyor...

HAYAT 06.08.2023, 14:05 07.08.2023, 00:04
Eskişehirliler soruyor: Bize reva görülen bu mu?

Eskişehir'de Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşaklarındaki düzenleme çalışmaları nedeniyle  ilçe ve köylere giden otobüsler otogardan hizmet vermeye başladı. Ancak otogarda vatandaşlara gösterilen alanda ne kapalı bir durak ne de banklar bulunuyor. 

Sadece bir tane tente konularak durak diye sunulan alanda uzun süre sıcakta bekleyen vatandaşlar oturacak yer de bulamıyor, yaşanan bu duruma tepki gösteriyor. 

Kapalı durakların olmadığı Eskişehir'de içler acısı görüntü... 

Türkiye'deki birçok şehirde ve hatta ilçelerde kapalı ve klimalı nodern duraklar yapılmasına rağmen Eskişehir'deki durakların içler acısı hali tepki toplarken, yapılan uygulamada vatandaşların bu sıkıntılarının dikkate alınmaması tepki çekiyor. 

11 Temmuz’da başlayan düzenleme çalışmalarının ne kadar devam edeceği belirsizliğini korurken, vatandaşlar söz konusu alana kapalı durak yapılmasını, bankların konulmasını istiyor. 

Özellikle yaşlılar ve engelliler büyük sıkıntı yaşıyor

Yaklaşık 1 aydır güneşin altında otobüs bekleyen vatandaşlar konuyla ilgili şikayetçi olduklarını dile getirirken, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlar büyük zorluk çekiyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin bir aydır bu duruma ve şikayetlere ilgisizliği ise dikkat çekiyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@