banner163

Eskişehirspor topbaşı yaptı... İşte Cem Karaca'dan ilk açıklamalar

Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Cem Karaca açıklamalarda bulundu... İşte detaylar...

HAYAT 29.07.2021, 20:35 29.07.2021, 21:02
Eskişehirspor topbaşı yaptı... İşte Cem Karaca'dan ilk açıklamalar

Eskişehirspor, TFF 2.Lig’de mücadele edeceği 2021-2022 sezonu hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.



Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde saat 14:30’da toplanan Siyah Kırmızılı takımda sezonun ilk çalışması saat 18:00’de başladı.

Teknik Direktör Cem Karaca ve yardımcıları yönetiminde ısınma çalışmalarıyla başlayan antrenmanda oyuncular koordinasyon, dayanıklılık ve core çalışması yaptılar.

Eskişehirspor'da Teknik Direktörlük görevine getirilen Cem Karaca, takımın başında çıktığı ilk antrenmanda açıklamalarda bulundu. 

"Artık takımımız tecrübesiz değil"

"Öncelikle böyle bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bu camiayı biliyorum. Benim için burada çalışmak gurur. Ayrıca başkanımıza ve yönetim kuruluna da çok teşekkür ediyorum. Ateşten gömleği giyip ateşi yaktılar. Onlar yönetim bazında, biz de sahada çalışarak öyle bir takım yaratmak istiyorum ki; çok mücadele eden, çok koşan, genç ve hırslı futbolcularımız var. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Artık takımımız tecrübesiz değil. Bana göre çok maç oynadılar. Benim ufak tefek dokunuşlarım olacak ve çok umutluyum. Hep beraber göreceğiz."

"Herkese bir şans vermek istiyoruz"

Bütün futbolcuları 10  gün izleyeceğim en sonunda kadroyu düşüreceğiz. Zaten 10  gün bir kampa gitme gibi düşüncemiz var. Kampa kadar sayıyı 26-27'ye kadar düşüreceğiz. Ancak herkese bir şans vermek istiyoruz. Ona göre biz de takımımızı kuracağız."

"Başkan ateşi yaktı, biz de o ateşi büyüteceğiz"

"Ligde bizim oynayacağımız grup, diğer gruba göre daha kolay gözüküyor. Bizim hedefimiz öncelikle lige adapte olmak. Dediğim gibi koşan, mücadele eden bir takım yaratmak istiyorum. Eskişehir'e layık bir takım yaratıp Eskişehirspor'la Eskişehir şehrini tekrar birleşmesini hep beraber sağlamak istiyoruz. Tekrar beraber ve biz bize olmak istiyoruz. Başkan ateşi yaktı biz de o ateşi büyüteceğiz."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@