ESTÜ'de sağlıklı yaşam için pedal çevrildi

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kampüs Rekreasyonu Ofisi tarafından Decathlon iş birliği ile “Sağlıklı Yaşam için Kampüste Pedal Çeviriyoruz” etkinliği düzenlendi.

HAYAT 29.04.2022, 11:26 29.04.2022, 11:32
ESTÜ'de sağlıklı yaşam için pedal çevrildi

İki Eylül Kampüsü’nde yapılan etkinliğe Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abidin Kılıç, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Argan, Kampüs Rekreasyonu Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Türkan Nihan Sabırlı’ nın yanı sıra öğretim üyeleri, üniversite mensupları, Decathlon Eskişehir bisiklet ekibi ve öğrenciler katıldı.

Eskişehir genelinden profesyonel ve yarı profesyonel bisiklet tutkunlarının da katıldığı etkinlik kapsamında Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Kampüsü’nde bisiklet turu yapıldı. 50 kişiden oluşan bisiklet ekibi Kampüsü bisiklet üzerinde keşfetme şansı yakalarken Decathlon Eskişehir bisiklet ekibi tarafından dağ ve yamaç sürüşleri sırasında arızalanan bisikletlerin tamir edilmesine yönelik uygulamalı eğitim verildi. Bisiklet ekibinin kampüs turunu tamamlamasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@