ETO bir yeniliğe daha imza atıyor: "Elektronik belge hizmeti"

ETO dijital dönüşüm uygulamalarında bir yeniliğe daha imza atarak üyelerine odaya gelmeden çevrimiçi belge temin etme imkanı sağladı.

HAYAT 05.09.2022, 17:43 05.09.2022, 17:49
ETO bir yeniliğe daha imza atıyor: "Elektronik belge hizmeti"

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) dijital dönüşüm uygulamalarında bir yeniliğe daha imza atarak üyelerine odaya gelmeden çevrimiçi belge temin etme imkanı sağladı.

Dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar çok sayıda adım atan ETO, teknolojik hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Uzaktan hizmet uygulamalarıyla Türkiye’de öncü olan ETO, çevrimiçi belge uygulamasını da hayata geçirdi.

Çevrimiçi eğitim ve fuar kaydı, uzaktan vize başvurusu ve üye sorgulama gibi yeniliklere imza atan ETO’da üyeler artık uzaktan belge temin edebilecekler. ETO üyeleri www.etonet.org.tr adresinde yer alan online işlemler menüsünden odaya gelmeden Oda Kayıt Belgesi, Faaliyet Belgesi ve İhale Durum Belgesi alabilecek. 5 Eylül 2022 itibariyle başlayan uygulama sayesinde ETO üyeleri internetin olduğu her ortamdan ihtiyaç duydukları belgeleri elektronik imzalı olarak temin edebilecek. 

Üyelerin işlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz

Hizmete sunulan e-belge uygulaması hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, dijital dönüşüm kapsamında ETO’da bir yeniliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. ETO’nun çevrimiçi eğitim, seminer vize ve fuar başvuru hizmetlerine bir yenisini daha eklediğini belirten Güler, üyelerin artık odaya gelmeden elektronik imzalı belge alabileceklerini söyledi. Üyelere daha iyi hizmet verebilmek için odanın teknolojik alt yapısını her geçen gün daha güçlendirdiklerini belirten ETO Başkanı Metin Güler, üyelerin işlerini kolaylaştırmaya devam edeceklerini söyledi. Güler, ETO’nun uygulamalarıyla ve faaliyetleriyle örnek oda olmayı sürdüreceğini sözlerine ekledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@