Gençlerden Ataç'a ziyaret

Türkiye Liseliler Birliği Eskişehir Şube Başkanı ve İl Sorumlusu, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti...

HAYAT 03.02.2022, 19:40
Gençlerden Ataç'a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Liseliler Birliği Eskişehir Şube Başkanı Cihat Melih Etli ve İl Sorumlusu Berfin Şenel ile bir araya geldi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç hemen her fırsatta gençler ile buluşmaya devam ediyor. Türkiye Liseliler Birliği Eskişehir Şube Başkanı Cihat Melih Etli ve İl Sorumlusu Berfin Şenel, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Etli ve Şenel, birliğin çalışma ve faaliyetlerinin yanı sıra Mardin Kızıltepe’de gençlerin uyuşturucuya karşı başlattıkları “Uyuşturucuya Karşı Harekete Geç” kampanyası hakkında da bilgiler verdi. Başkan Ataç’a çalışmalarına ilişkin dokümanların yanı sıra Talebe Dergisi’ni de takdim eden Etli ve Şenel, gençler için gerçekleştirdiği çalışmalar ve misafirperverliği için de teşekkür etti. Başkan Ataç ise gençlerin sivil toplum örgütlerinde yer almasını desteklediğini ifade ederek, konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@