Geyiklere fısıldayan Kaymakam... Eskişehir'de sürpriz ziyaret

Eskişehir'de koruma altındaki kızıl geyiklere Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu'ndan sürpriz ziyaret...

HAYAT 12.06.2021, 14:17 12.06.2021, 14:28
Geyiklere fısıldayan Kaymakam... Eskişehir'de sürpriz ziyaret

Eskişehir'de Alpu İlçesi Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, ilçe yetkilileri ve çalışanları ile Kızıl Geyik Üretim İstasyonu'nu ziyaret etti.

Kızıl Geyik Üretim İstasyonu'nu ziyaret ettiler

Kaymakam Kübra Karaalioğlu’nun önderliğindeki ziyarete, kaymakamlık personeli, Alpu İlçe Jandarma Komutanı Murat Ege ve jandarma personeli ve Mihalıççık Orman İşletme Müdürü Güray Gün ve müdürlük personeli katıldı.

Eskişehir'de koruma altındalar 

Heyet, önce Çatacık YHGS içerisinde bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Daha sonra DKMP Alpu Şefi Zeki Işın rehberliğinde Alpu ilçesinde bulunan Çatacık Yaban Hayatı Geliştirme Sahaları (YHGS) ve bölgede bulunan Kızıl Geyik Üretim İstasyonunu gezen heyet, nesli tükenmekte olan geyik türü hakkında bilgi aldı.

Geyiklerle yakından ilgilendi, besledi 

Koruma altındaki kızıl geyiklerle yakından ilgilenen, onları besleyip seven Kaymakam Kübra Karaalioğlu bu görüntüleri sosyal medyada da paylaştı. Karaalioğlu'nun geyiklere gösterdiği sevgi sosyal medyada beğeni topladı olumlu yorumlar aldı. İstasyonda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Karaalioğlu, çalışanlara çalışmalarında başarılar diledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@