Haluk Levent'ten çağrı: Valilik ve AFAD onayı olmadan yollamayın

Sanatçı Haluk Levent, Ahbap arama kurtarmanın deprem bölgesine yola çıktığını açıkladı. Levent, kendisinin de bölgeye gittiğini duyurarak ayrıca, sosyal medya kullanıcılarını yardım çalışmaları hakkında uyardı.

HAYAT 06.02.2023, 16:31 06.02.2023, 16:40
Haluk Levent'ten çağrı: Valilik ve AFAD onayı olmadan yollamayın

Sanatçı Haluk Levent, Ahbap arama kurtarmanın deprem bölgesine yola çıktığını açıkladı. Levent, kendisinin de bölgeye gittiğini duyurarak ayrıca, sosyal medya kullanıcılarını yardım çalışmaları hakkında uyardı. Levent, "Şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden 'şu kadar kamyon yollayalım şuraya şunu yollayalım' gibi tweetler gördüm. Yapmayın! Etmeyin" dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı birçok kentte hissedildi. Sanatçı ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Ahbap arama kurtarmanın deprem bölgesine gittiğini duyurdu.

Her şey tıkanıyor

Kendisinin de bölgeye gittiğini söyleyen Levent ayrıca, sosyal medya kullanıcılarına yardım çalışmaları hakkında uyarıda bulundu. Levent, şu ifadeleri kullandı:

"Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden 'şu kadar kamyon yollayalım şuraya şunu yollayalım' gibi tweetler gördüm. Yapmayın! Etmeyin! Çalışmalar felç oluyor sonra."

"Valilik ve Afad onayı almadan kamyonlara eşya yüklemeyin"

Haluk Levent daha sonrada uyarılarına devam ederek " Şu anda insanlar can çekişiyor. Arama kurtarma faaliyetleri çok yoğun. Artık sokak jargonu ile konuşacağım. Allah’ını kitabını Muhammedini seven varsa lütfen lütfen Valilik ve Afad onayı almadan kamyonlara eşya yüklemeyin yollamayın! Buralar felaket..." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@