banner163

Hamamyolu Köprüsü çürük mü! Belediye kapattı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Hamamyolu'nun ortasına yaptırdığı ve çok eleştirilen beton köprü kapatıldı... Köprüde kısa süre zarfında çok hasar oluştuğu ve tadilata alınmak zorunda kalındığı belirtiliyor... Köprüde sıkıntı mı var? Eskişehirliler merakta, Kazım Kurt'tan açıklama bekleniyor...

HAYAT 21.09.2021, 17:01 21.09.2021, 17:56
Hamamyolu Köprüsü çürük mü! Belediye kapattı

Eskişehir'de, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un tartışmalı ve çok eleştirilen projelerinden Hamamyolu Projesi kapsamında, çok sayıda ağacın kesildiği Hamamyolu'nun ortasına yapılan beton köprüye girişler kapatıldı... 

Çok sayıda hasar görülen köprü kapatıldı.. Milyonlarca lira harcanmıştı 

Yapımının üzerinden kısa bir süre geçmesine karşı köprüde çok sayıda hasar oluştuğu ve yıpranmalar nedeniyle kapatılıp tadilata alındığı belirtiliyor... 

Köprünün yazılarının söküldüğü, yer döşemelerindeki seramiklerin bozulduğu, ahşap dokunun yer yer kırıldığı görülen köprünün bu haline de tepkiler sürüyor... Odunpazarı Belediyesi, Hamamyolu projesi ve yapılan köprüye milyonlarca lira harcamıştı. 

Murat Özcan da bu paylaşımla tepki gösterdi: "Odunpazarı Belediyesi çalışıyor!"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da, sosyal medyadaki bir paylaşımı ile yaşanan duruma tepki gösterdi, "Odunpazarı Belediyesi çalışıyor ! Hem de yeni yaptığı hamamyolu köprüsünü sökerek" dedi. 

Köprü kapatıldı... Ne zaman açılacak?

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin çalışmaları ile yenilenmeye başlandığı belirtilen köprüdeki çalışmaların ne zaman tamamlanacağı konusunda ise bir açıklama yapılmış değil. 

Odunpazarı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından köprü girişine asılan yazıda, "Köprü çalışması nedeniyle geçici olarak geçişlere kapalıdır” dendi.

Halen eleştiri konusu.... Türkiye'de benzeri yok!

Odunpazarı Belediyesi Hamamyolu Köprüsü'nün yapımı Eskişehir'de büyük tepkilere neden olmuş, ancak Belediye Başkanı Kazım Kurt köprünün yapımında ısrar etmişti. Hamamyolu projesinde çok sayıda ağacın kesilmesi yanında, söz konusu beton köprünün yapılması da bölgenin tüm yapısını alt üst etmişti. 

Söz konusu köprü yapıldıktan sonra aşağısında Hamamyolu'nun bölen yolda bir düzenleme ve değişiklik yapılmamış, ayrıca, söz konusu yolun iki tarafına trafik ışıkları da konulması Türkiye'de benzeri olmayan bir manzara ortaya çıkarmış ve alay konusu olmuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@