Hamamyolu'nda yaşandı... Odunpazarı Belediyesi'nden bakan yok!

Hamamyolu'ndaki çocuk parkında şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen bariyerlere ve parka günlerdir bakan yok... Vatandaşlar soruyor: Odunpazarı Belediyesi uyuyor mu?

HAYAT 02.12.2021, 12:54 02.12.2021, 13:07
Hamamyolu'nda yaşandı... Odunpazarı Belediyesi'nden bakan yok!

Eskişehir’de, Odunpazarı Belediyesi'nin Hamamyolu'nda yaşanan sıkıntılara ve sorunlara geç müdahale etmesi tepki toplamaya devam ediyor... 

Son olarak Hamamyolu'ndaki bir çocuk parkı etrafında bulunan ve rüzgârın etkisiyle devrilen bariyerlerin uzun süre geçmesine rağmen halen kaldırılmaması, çalışma yapılan alan çevresinde güvenlik çemberi alınmaması tepki topluyor... 

Odunpazarı ilçesinde bulunan Hamamyolu Caddesi üzerindeki bir çocuk parkında belediye ekiplerince çalışma yapıldı. Çalışmanın ardından parkın etrafı şerit ve sunta bariyerlerle çevrilerek kapatıldı.

Geçtiğimiz günlerde ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de şiddetli bir biçimde hissedilen rüzgâr bariyerleri devirdi. Yıkılan ve boyu yaklaşık 2 metre olan sunta bariyerleri günler geçmesine rağmen kaldıran olmadığı belirtiliyor. 

Vatandaşlar, söz konusu alana girecek çocukların kaza yaşayabileceğini belirterek tepki gösterirken, Odunpazarı Belediyesi'nin bu ilgisizliğine de bir anlam verilemiyor. 

Odunpazarı Belediyesi bunu hep yapıyor! Hamamyolu'nda şikayetler artıyor

Hamamyolu Caddesi'nde daha önce de yerde bulunan bir reklam alanının camı kırılmış, ancak belediye ekipleri söz konusu alan çevresinde uzun süre güvenlik önlemi bile almamıştı. Yapılan haberler sonrasında ancak güvenlik önlemi alınmıştı. Ayrıca Hamamyolu ve çevresinde tehlike yaratan birçok durum gündeme gelmiş, belediye ve zabıta ekiplerinin ilgisizliği eleştiri konusu olmuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@