banner163

Hüseyin Akçar: Yardımlarınız ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor merak etmeyin

Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Eskişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Hüseyin Akçar, deprem bölgesinden paylaştığı bir video ile gönderilen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştığını vurguladı. 

HAYAT 10.02.2023, 12:28 10.02.2023, 12:41
Hüseyin Akçar: Yardımlarınız ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor merak etmeyin

Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Eskişehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Hüseyin Akçar, deprem bölgesinden paylaştığı bir video ile gönderilen yardımların yerine ulaştığını vurguladı. 

"Gönderdiğiniz bütün malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor, merak etmeyin"

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Hüseyin Akçar, "Hatay / Samandağ’a götürdüğümüz bir tır dolusu yardım malzemesini teslim ettik. Samandağ’a gelmemiz çok iyi oldu.Burada kuru gida ihtiyacı var. Bıraktığımız ürünler İlçe Jandarma Kom. kontrolünde dağıtılıyor. Kendi gözlerimle şahit oldum. Yardımlar küçük transitlerle aktarılıyor. Bir tır dolusu yardım malzemesi sağ salim ulaştı. Samandağ’daki vatandaşlarımızı İlçe Jandarma Karakolunun karşısındaki spor salonuna yönlendirelim. Orada kontrollü bir şekilde devam ediyor." ifadelerine yer vererek yardımlar hakkında kafasında soru işaretleri olan insanlara detaylı açıklamayı yaptı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@