Hüsniye Karakoyun’a Best Of Turkey Awards Jüri Özel Ödülü

Tunceli EMEK Gazetesinin Sahibi Hüsniye Karakoyun, Best Of Turkey Awards Jüri Özel Ödülü aldı...

HAYAT 18.05.2022, 12:59 18.05.2022, 13:06
Hüsniye Karakoyun’a Best Of Turkey Awards Jüri Özel Ödülü

Tüm çalışanları kadın olan, yine kadın emekçiler tarafından baskısı da yapılan Tunceli EMEK Gazetesinin Sahibi Hüsniye Karakoyun, Best Of Turkey Awards Jüri Özel Ödülü aldı.

İstanbul’daki Dedeman Otelde düzenlenen gecede, 72 farklı alanda ödül sahiplerini buldu. 

Karakoyun'a jüri özel ödülü

Best Of  Turkey Awards Ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul Beşiktaş’taki Dedeman Otel’de düzenlenen gecede, basın, sanat, siyaset, moda, müzik gibi farklı dalda 72 kişi ödül aldı. Gazetemizin Sahibi Hüsniye Karakoyun’un da Jüri Özel Ödülü aldığı Beşiktaş Medya tarafından verilen ödüller, Bülent Arslan’ın organizasyonunda muhteşem anlara sahne oldu.

Hüsniye Karakoyun “Bu ödülü elinden okuma imkanı alınmış tüm kız çocukları adına alıyorum

Beşiktaş Medya tarafından 2.si düzenlenen “Best Of Turkey Buisness Awards” ödülleri sahiplerini buldu.

İstanbul Dedeman Otel’de düzenlenen ve sunuculuğunu Şenol İpek ile Elif Ece Uzun’un yaptığı gecede, sanat, sinema, moda, basın, medya, basın-yayın kuruluşu-fizik tedavi, parapiskolog, siyaset gibi 72 dalda ödül verildi.

Organizasyonunu Bülent Aslan’ın yaptığı ve Dedeman Otel Gayrettepe Balo salonunda yemekli olarak gerçekleştirilen geceye; sanat, siyaset, medya, sağlık, sosyal medya ve iş dünyasından pek çok ünlü katıldı. Sadece kadınların çalıştığı Tunceli EMEK Gazetesinin Sahibi Hüsniye Karakoyun’a da Jüri Özel Ödülü verildi.
Ödülünü alırken konuşan Karakoyun “Ben bu ödülü Doğu ve Güneydoğu’da okutulmayan, önüne set çekilen tüm kız çocukları adına alıyorum. Sizler bizim başarılarımızı görüp taçlandırdığınızda, bizleri o küçük mekanlardan alıp buralara getirdiğinizde, bu başka kız çocuklarına, umut ve heves oluyor, cesaret veriyor” dedi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@