banner163

İbrahim Akar'ın paylaştığı o yazılar kaldırıldı

Eskişehir Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar'ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla tepki gösterdiği o yazılar kaldırıldı.

HAYAT 09.03.2023, 11:56 09.03.2023, 12:04
İbrahim Akar'ın paylaştığı o yazılar kaldırıldı

Eskişehir Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Eskişehir'deki bir sağlık merkezinde bulunan yazıların görüldüğü bir fotoğraf paylaştı ve tepki gösterdi. 

Akar paylaşımında, "Burası Eskişehir'de bir Aile Sağlık Merkezi, Kapıda Dr Senem Keser ismi yazıyor. Ekrandaki ifadeden kasıt Cumhurbaşkanımız,tahtadaki yazı depreme dair provakasyon değilmi? Devletin sağlık merkezinde bu nasıl olur?Yetkilileri göreve davet ediyorum" dedi. 

Fotoğrafta muayene odası ekranında, "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz (1938), Giderlerse gitsinler (2022)" yazılarının yer aldığı, kapının yanındaki panoda da, "Deprem bölgesindeki çadırları su basmış, haberiniz var mı?" yazısının yer aldığı görüldü. 

İbrahim Akar'ın paylaşımına çok sayıda yorum ve destek mesajı gelirken, Akar'ın paylaşımı sonrasında aile sağlığı merkezindeki söz konusu yazıların kaldırıldığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@