İnönü Belediyesi'ne "En Başarılı Belediye" Ödülü... "Bu gurur hepimizin"

Eskişehir İnönü Belediyesi, Kent & Başkan Ödülleri'nde "En Başarılı Belediye Ödülü"nü aldı. 

HAYAT 04.11.2023, 16:14 04.11.2023, 16:20
İnönü Belediyesi'ne "En Başarılı Belediye" Ödülü... "Bu gurur hepimizin"

Eskişehir İnönü Belediyesi aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. İnönü Belediyesi, Kent & Başkan Dergisi'nin 1400 belediye ile düzenlediği oylama ile bir büyük ödülü daha Eskişehir'e getirmiş oldu. 

Türkiye'nin belediyecilik alanındaki saygın dergilerinden Kent & Başkan Dergisi'nin düzenlediği Kent & Başkan Ödülleri'nde İç Anadolu Bölgesi'ndeki oylamada "En Başarılı Belediye Ödülü"ne layık görülen İnönü Belediyesi'ne ödülü Kayseri'de düzenlenen törenle takdim edildi. Törende İnönü Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı aldı. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bu gurur hepimizin. 1400 belediyenin yer aldığı Kent&Başkan 2023 ödülleri oylamasında Belediyemiz 2019-2023 yılları arasında İç Anadolu bölgesinde 5 yıllık çalışma ve projeler kategorisinde en başarılı belediye ödülü almaya hak kazandı. Belediyemize ve ilçemize katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Muhtarlarımıza, belediyemiz personeline ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@