İnönü Belediyesi'nin yeni tesisi törenle açılacak... Açılışını Bakan Dönmez yapacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İnönü Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı yeni modern tesisin açılışını gerçekleştirecek.

HAYAT 28.04.2023, 15:24 02.05.2023, 16:27
İnönü Belediyesi'nin yeni tesisi törenle açılacak... Açılışını Bakan Dönmez yapacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Fatih Dönmez, İnönü Belediyesi'nin beşinci Sosyal Tesisinin açılışını gerçekleştirecek

Açılış töreni 30 Nisan pazar günü saat 12.00’de İnönü ilçesinde gerçekleşecek. Bakan Dönmez'in açılış dışında İnönü ilçesinde de ziyaretlerde bulunacağı belirtildi. 

İnönü Belediyesi'nden modern bir tesis daha 

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Kümbet Akpınar Mahallesi Sosyal Tesislerin açılış töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımları ile gerçekleştirilecek. 

Eskişehir’de bulunan ilçe belediyeler arasında sosyal tesis yapım çalışmaları ile ön plana çıkan İnönü Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaya göre; ilçeye kazandırılacak dördüncü tesis olan Kümbet Akpınar Mahallesi Sosyal Tesislerinin açılış törenine tüm Eskişehirlilerin davetli olduğu belirtilerek açılış sonrası Bakan Dönmez’in ilçe sakinleri ile bir araya geleceği belirtildi.

Kadir Bozkurt: Tüm hemşehrilerimiz davetlidir

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ilçeye kazandırdıkları yeni tesisin açılışına tüm vatandaşları davet ettiklerini belirtti. 

Açılışa katılmak isteyen vatandaşlar için ilçedeki Cumhuriyet Meydanı önünden ve mahalle meydanlarından saat 11.00'de otobüs kaldırılacağı ifade edildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@