banner163

İnönü Belediyesi sanayi ile el ele çalışıyor

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve ilçede faaliyet gösteren fabrika yöneticileri düzenli olarak değerlendirme toplantılarında bir araya geliyor. Bu ayki toplantıya OEDAŞ İl Müdürü İbrahim Tozan da konuk oldu, ilçedeki çalışmalar değerlendirildi.

HAYAT 07.12.2022, 13:56 07.12.2022, 14:06
İnönü Belediyesi sanayi ile el ele çalışıyor

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve ilçede faaliyet gösteren fabrika yöneticileri düzenli olarak değerlendirme toplantılarında bir araya geliyor. Bu ayki toplantıya OEDAŞ İl Müdürü İbrahim Tozan da konuk oldu. 

İnönü Belediyesi ve ilçede faaliyet gösteren fabrika yöneticileri ile düzenli olarak gerçekleştirilen değerlendirme toplantıları devam ediyor. 


 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının bu ayki konuğu OEDAŞ İl Müdürü İbrahim Tozan oldu. Tozan değerlendirme toplantısında OEDAŞ’ın ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, fabrika yöneticisi ve müdürleri ile OEDAŞ yetkililerine değerlendirme toplantısına katılmalarından dolayı teşekkür etti.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@