banner163

İnönü'de büyük iftar buluşması

Ramazan ayı boyunca mahalle iftarları ile vatandaşları bir araya getiren İnönü Belediyesi, düzenlediği büyük iftar buluşmasında da 3 bin kişiyi ağırladı.

HAYAT 30.04.2022, 13:40 30.04.2022, 14:00

Eskişehir'de ramazan ayı boyunca düzenlediği mahalle iftarları ile binlerce kişiyi bir araya getiren, aynı sofrada buluşturan İnönü Belediyesi’nin düzenlediği merkez iftar etkinliğinde de yaklaşık 3 bin vatandaş bir araya geldi.

Binlerce kişi beraber orucunu açtı 

İnönü Belediyesi tarafından düzenlenen ve İnönülüleri aynı sofrada buluşturan iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Bereketin paylaşıldığı adres bu kez İnönü Belediyesi kapalı pazar yeri olurken iftar buluşmasına ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi. Geçtiğimiz sene pandemiden dolayı aynı sofraya oturamayan ilçe halkı, bu sene birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

İftar programına AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kadir Bozkurt: Kardeşliğimizin, dayanışmamızın bir simgesi 

Davete icabet eden tüm hemşerilerine teşekkürlerini ileten İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, “Bizim her sene yaptığımız bu iftar programlarını son iki senedir pandemiden dolayı yapamıyorduk, ama çok şükür o sıkıntı geçti. Normalde biz bütün yeni oluşan mahallelerde iftarımızı yaparız daha sonra İnönü’de merkez iftarı olarak burada program düzenleriz. Yaklaşık 3 bin kişiye yakın hemşerilerimiz sağ olsunlar birliğin, paylaşmanın, kardeşliğin, dayanışmanın bir simgesi olarak hepsi davete icabet ettiler” dedi.

Nabi Avcı ve Kadir Bozkurt çocuklarla oyunlar oynadı 

Yaklaşık 3 bin kişinin katılım sağladığı iftar etkinliğinde, ceviz oyunu, topaç ve halka çevirme gibi geleneksel oyunlar, özellikle çocukların eğlence kaynağı oldu. Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı ve Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da çocukların oyunlarına katıldı, çocuklarla oyunlar oynadı. 

Çocuklardan Nabi Avcı'ya yoğun ilgi

Etkinliğe katılan çocuklar Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı'ya yoğun ilgi gösterirken, Nabi Avcı da çocuklarla yakından ilgilendi, sohbet etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@