Instagram yine mi çöküyor? Facebook'tan açıklama geldi

Instagram uygulamasına akşam saatlerinde erişim sorunu yaşanmaya başladı... Kullanıcılar, Instagram ve Facebook'un çöküp çökmediğini merak ediyor...

HAYAT 08.10.2021, 22:45 09.10.2021, 00:27
Instagram yine mi çöküyor? Facebook'tan açıklama geldi

Instagram çöktü mü

Haftanın ilk gününde WhatsApp, Instagram ve Facebook servislerindeki erişim sorunu 6 saat sonra düzelmişti. Instagram bu akşam saatlerinde yine akış yenilenemedi hatası vermeye başladı. Raporlara göre platformda fotoğraflar ve videolar açılmıyor, ayrıca Instagram DM mesajları da yüklenmiyor.

Instagram uygulamasına erişim sorunu yaşayanlar her zaman olduğu gibi soluğu Twitter’da aldı. Anlık olarak #instagramçöktü etiketi kısa süre içerisinde gündemin ilk sırasına yerleşti. Rapor bildirim platformu Downdetector’de de kullanıcılar uygulamada ve web sitesinde arıza yaşadıklarını bildirdi. Yabancı dillerden paylaşılan Instagram çöktü mesajları, sorunun dünya genelinde meydana geldiğini ortaya koydu.

Facebook'tan açıklama: Düzeltmek için çalışıyoruz

Instagram erişim sorunu ile karşılaşan kullanıcılar, ilk etapta problemin kendilerinden kaynaklandığını düşündüklerini dile getirdi. Ancak uygulamada dünya genelini etkileyen genel bir sorun olduğu ilerleyen dakikalarda anlaşıldı. Konuyla ilgili ilk açıklama Facebook’tan geldi. Şirket, sorunun farkında olduklarını belirtti ve kullanıcılardan özür diledi. Düzeltmek için çalıştıklarını da ekledi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@