İpekyolu Belediyeler Birliği İnönü'de toplandı

İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği Meclisi, İnönü Belediye Başkanı ve İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Bozkurt Başkanlığında İnönü ilçesinde toplandı. Toplantı sonrası belediye başkanları ve meclis üyeleri İnönü ilçesini gezerek belediyenin projelerini inceledi ve Kadir Bozkurt'tan bilgi aldı.

HAYAT 03.06.2023, 21:27 03.06.2023, 21:44
İpekyolu Belediyeler Birliği İnönü'de toplandı

İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği Meclisi, İnönü Belediye Başkanı ve İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Bozkurt Başkanlığında Eskişehir'de İnönü ilçesinde toplandı.

24 üye ve 600 bin vatandaşın nüfusa kayıtlı olduğu ilçe belediyelerinden oluşan İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği Meclis toplantısı İnönü Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İnönü Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay, Karapürçek Belediye Başkanı Neşet Çakır, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Turizmi masaya yatırdılar

Toplantıda İnönü ilçesinin ve İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliğine üye belediyelerin turizm destinasyonu hakkında görüşüldü.

İnönü ilçesinde yapılan ve yapımı devam eden projeleri incelediler

Toplantı sonrası İpekyolu Belediyeler Birliği Meclisi üyeleri Belediye Başkanı Kadir Bozkurt eşliğinde ilçemizin tarihi, doğal ve kültürel alanlarını gezerek, İnönü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aldılar.

İpekyolu Belediyeler Birliği Turizm ve Kalkınma Birliği Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü'ye gelmelerinden dolayı İpekyolu Belediyeler Birliğine üye Belediye Başkanlarına ve Meclis Üyelerine teşekkür ederken, ev sahipliğinden ve misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri de Kadir Bozkurt'a teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@