Kadir Bozkurt, Yalova'da İpekyolu Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Yalova'da gerçekleştirilen İpekyolu Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı

HAYAT 24.11.2022, 14:48 24.11.2022, 14:56
Kadir Bozkurt, Yalova'da İpekyolu Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı

İpekyolu Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Yalova Altınova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Kadir Bozkurt da katıldı 

İnönü Belediye Başkanı ve İpekyolu Belediyeler Birliği Başkan vekili Kadir Bozkurt da Yalova'da gerçekleştirilen İpekyolu Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı. Kadir Bozkurt toplantı ile ilgili paylaşımında, "İpekyolu Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nı, Birlik Başkanımız Sn. Murat Kaya başkanlığında, Yalova Valimiz Sn. Muammer Erol, Altınova Kaymakamımız Sn. Regaip Ahmet Özyiğit ve birlik üyesi belediye başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Altınova Belediye Başkanımız Sn. Metin Oral’a ev sahipliği için teşekkür ediyoruz" dedi. 


Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ilçe hakkında katılımcılara bilgi verdi. Birlik ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise amaçlarının sosyal, kültürel, turizm ve kırsal kalkınma faaliyetlerini yürütmek olduğunu söyledi. Tüm üye ilçelerin yılın 4 mevsimdeki turizm potansiyellerini ortaya çıkarmak için çalışma yürütüldüğü söyledi. Kaya, belediyelerin projelerine destek vereceklerini kaydetti.


Vali Muammer Erol da birliğe çalışmalarında başarılar dileyerek, “Belediyelerimiz İnşallah el birliği ettiği ve gönül birliğiyle de desteklendiğinde göğsümüzü kabartacak, el ele tutuşulduğunda önemli işlere imza atacağına inanıyoruz” dedi.
Toplantı ardından meclis gündem maddeleri görüşüldü.



Toplantıya ayrıca Ankara Ayaş, Bilecik Bayırköy, Dodurga, Gölpazarı, İnhisar, Osmaneli, Pazaryeri, Bolu Gerede, Göynük, Karacasu, Kıbrıscık, Mudurnu, Seben, Bursa İznik, Düzce Akçakoca, Karabük Safranbolu, Sakarya Akyazı, Geyve, Karapürçek, Sapanca, Taraklı ilçelerinin Belediye Başkanları da katıldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@