banner163

Kanal 26’dan Medya Midas’a hayırlı olsun ziyareti

Kanal 26 Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Abacı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Yalçın, Medya Midas’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HAYAT 21.01.2021, 12:27 21.01.2021, 12:38
Kanal 26’dan Medya Midas’a hayırlı olsun ziyareti

Kanal 26 Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Abacı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Yalçın, Medya Midas’a pastalı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Medya Midas'ın yayıncı kuruluşu Midas Medya A.Ş.’nin sahibi Hakkı Kutlu, Editörler Murat Atikel ve M. Anıl Aksoy’a çalışmalarında başarılar dileyen Abacı ve Yalçın, internet yayıncılığında Eskişehir medyasına yeni bir mecranın katılmasından mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

“Yeni bir ses, yeni bir soluk”

Yaşar Abacı, "Medya Midas Eskişehir için yeni bir ses, yeni bir soluk... Gerçek haberciliğin peşinde, yeni bir haber sitemiz oldu. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  

“Başarılı olacağınıza gönülden inanıyorum”

İlhan Yalçın da, "Medya Midas, yakından tanıdığımız ve sevdiğimiz insanların içinde bulunduğu bir kurum. Bugün ziyaretlerine geldik ve hayırlı olsun dedik. Kendilerine ve Eskişehir'e yakışan çok güzel bir yer yapmışlar. Başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Hakkı Kutlu, Yaşar Abacı ve İlhan Yalçın’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiklerini ve büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.  

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@