Kazım Kurt'a sitem var! "Ellere var da Odunpazarı'na yok mu!"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nin kaynakları ile başka CHP'li belediyelere yardımlar yapmakla övünürken, Odunpazarı'nın birçok ihtiyacının karşılanmaması ise tepki topluyor. Çöplerin toplanmasındaki sorunları bitmeyen Odunpazarı'ndaki eski ve kırık çöp konteynırlarının yenilenmemesi de birçok mahallede şikayetler arasında... 

HAYAT 24.06.2023, 11:28 24.06.2023, 11:33
Kazım Kurt'a sitem var! "Ellere var da Odunpazarı'na yok mu!"

Eskişehir'de Odunpazarı'ndaki çöplerin toplanması ve çöp konteynırları ile ilgili şikayetler her geçen gün artıyor. 
Vatandaşlar ise, Odunpazarı Belediyesi'nin kaynakları ile başka CHP'li belediyelere yardımlar yapmakla övünen Belediye Başkanı Kazım Kurt'a Odunpazarı'nın bu sorunu ile ilgili yeterince ilgilenmediğini savunarak sitemde bulunuyor. 

Çöp konteynırları yetersiz, olanlarsa kırık ve eski 

Odunpazarı'ndaki birçok mahallede çöp konteynırlarının eski ve kırık olması, yenilenmediği dikkat çekerken, vatandaşlar kırık konteynırların kötü kokuya da neden olduğunu ifade ediyor. Ayrıca çok sayıda mahallede de çöp konteynırlarının yetersiz olmasından şikayet ediliyor. Geri dönüşüm atıklarının toplanması konusunda ise vatandaşlar çotan ümidini kesmiş durumda. Kazım Kurt döneminde bir türlü çözülemeyen geri dönüşüm atıkları ile ilgili de mahallelerin çoğunda geri dönüşüm atıklarının toplanmadığı belirtiliyor. 

Murat Özcan şikayetlere dikkat çekip uyarmıştı

Geçtiğimiz günlerde Odunpazarı Belediye Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da, belediyeye Temizlik İşleri Müdürlüğü ile ilgili her ay yüzlerce şikayet geldiğinin görüldüğünü ifade ederek, harcamaların artmasına rağmen bu kadar şikayet gelmesinin normal olmayacağını belirterek Kazım Kurt'u uyarmıştı. 

Vallahi biz de şikayetlere yetişemiyoruz!

medyamidas.com olarak bizim de vatandaşlardan en çok şikayet aldığımız konuların başında Odunpazarı'ndaki sorunlar ve çöplerle ilgili şikayetler geliyor. medyamidas.com olarak da biz de şikayetlere yetişemez hale geldiğimizi belirterek, Odunpazarı Belediyesi'ni bu sorunlara çözüm üretmeye davet ediyoruz... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@