Kelebek çocuklar için örnek protokol

aZall.com ve Kelebek Çocuklar Derneği, kelebek hastası çocukların yaralarını sarmak için protokol imzaladı...

HAYAT 21.09.2021, 11:57
Kelebek çocuklar için örnek protokol

Kelebek hastastılığı ile mücadele eden çocukların ihtiyaçlarını ve tedavi masraflarını karşılamak için yıllardır mücadele eden Kelebek Çocuklar Derneği, sosyal sorumluluk projeleri ile sık sık gündeme gelen aZall.com ile Kelebek çocukların acılarını dindirmek, yaralarını sarabilmek amacıyla değerli bir projeye imza attı. 

20 Eylül 2021 Pazartesi günü imzalanan protokole göre aZall.com’dan alışveriş yapan her kullanıcı, aZall'ın kendileri adına Kelebek Çocuklara bağışta bulunmasını tercih edebilecek. 

Site üzerinden ödeme sayfasına gelen kullanıcılar, Kelebek Çocuklar Derneği butonunu seçtikleri anda, aZall.com kullanıcıdan herhangi bir ücret talep etmeden tamamen kendi gelirinden, kullanıcısı adına Kelebek Çocuklar Derneğine bağışta bulunmuş olacak. 

Böylece, Türkiye geneline hizmet veren aZall.com, ülkenin dört bir yanından alışveriş yapan kullanıcılarının isteği doğrultusunda gelirinin belli bir oranını Kelebek Çocuklar Derneği’ne aktarmış olacak.

"Çocuklarımızın tedavilerine katkıda bulunmak huzur verici"

Sözleşme gereği bilançolarınışeffaf bir biçimde Kelebek Çocuklar Derneği yetkililerine açacaklarını kaydeden aZall.com Yönetim Kurulu Başkanı Emre Demir “Biz aZall.com kuruluşundan önce de Kelebek Çocukların çektikleri ızdırabı yakından takip eden bir aileydik, şimdi elimizdeki gücü protokol imzaladığımız diğer dernekler gibi Kelebek Çocuklar Derneği’ne de paylaştıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, aZall.com olarak çocukların tedavilerine katkıda bulunmanın en huzur verici yanı ise, projenin sürekliliği ve yardımların her ay yapılacak olması, böylece yardıma muhtaç çocuklara yada ailelere bir seferlik değil sürekli bir yardım projesi için imza atmış olduk, ayrıca 23-24 Eylül tarihlerini ise sadece kelebek çocuklarımıza ayırdık, bu tarihlerde yapılan alışverişlerin tüm gelirinin tamamını Kelebek çocuklara aktaracağız” diye konuştu.

"Çocuklarımız daha konforlu yaşayacak

Kelebek Çocuklar Derneği Başkanı Fulden Uras ise "Kelebek Çocuklar Derneği olmadan önce de bireysel olarak yardımda bulunduğum Kelebek Çocuk Sahibi ailelerimiz vardı. Bu bireysel yardımlarımda Demir ailesi maddi ve manevi olarak her zaman yanımda oldu. Dernek olduktan sonra da Eskişehir'de farkındalığımızın artması için çok güzel organizasyonlar ve iftar yemekleri düzenlendiler. Sesimizi tüm Eskişehir’e duyurdular ve çok güzel yardımlar toplandı. Şimdi aZall.com ile tüm ülkemize kelebek çocukların varlığını hatırlatıyorlar ve herkese iyilik yapabilme imkanı sunuyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz, azall.com ve duyarlı insanlar sayesinde rahat bir nefes alacağı gibi çocuklarımız daha konforlu yaşayacak. İyi ki bu oluşum var. Ayrıca 23-24 Eylül tarihlerinde, aZall.com üzerinde büyük bir iyilik hareketi bekliyorum. O tarihlerde yapılacak olan alışverişlerin gelirinin tamamını aZall.com derneğimize aktıralacak. Bu bizim için çok değerli bir kampanya. Herkesin desteklerini bekliyoruz, çocuklarımızın yaralarını birlikte saracağız" dedi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@