Konya'da büyük yangın!

Konya'da büyük yangın! Öğrenciler ve öğretmenler dehşetle karşı karşıya kaldı...

HAYAT 09.09.2021, 16:35 09.09.2021, 16:43
Konya'da büyük yangın!

Konya'nın Akşehir ilçesinde 5 katlı bir giyim mağazasının deposunda çıkan yangın, alevlerin yükseldiği havalandırma boşluğundan binanın çatısına sıçradı. Binanın yanında bulunan kurs merkezindeki öğrenci ve öğretmenler tahliye edilirken, yangın itfaiye tarafından güçlükle söndürüldü.

Depoda yangın çıktı, çatıya da sıçradı 

Yangın, Akşehir ilçesi Selçuk Mahallesi Dr. Azizperkün Caddesi üzerinde bulunan giyim mağazasının deposunda çıktı. Edinilen bilgiye göre, üst katları boş bulunan 5 katlı binanın girişinde bulunan giyim mağazasına ait depoda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine alevler havalandırma boşluğundan çatıya sıçradı.

Kurs merkezi tahliye edildi 

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle çatının bir bölümünde çökmenin meydana gelmesi üzerine hemen binanın yanında bulunan kurs merkezindeki öğrenci ve öğretmenler tedbir amacıyla tahliye edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin çalışmalarına, Ilgın ve Doğanhisar'dan gelen itfaiye ekipleri ile destek verdi.

Akşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne ait su tankerlerinin de kullanıldığı yangına belediye işçileri de katıldı. Çalışmalara katılan bazı itfaiye erleri, yoğun dumandan etkilendi. Yangın yapılan uzun uğraşlar sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@