Koronayı atlattı... Üçüncü torununa kavuştu

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü korona virüsü atlattı... İki hafta önce doğan torununa kavuştu...

HAYAT 13.07.2021, 10:40 13.07.2021, 11:06
Koronayı atlattı... Üçüncü torununa kavuştu

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü korona virüse yakalanmıştı. Süllü'nün karantina süreci devam ederken kızı Sİmge Süllü Durul ve Gökhan Durul çiftinin ilk bebeği dünyaya geldi. 

Karantina süreci sona eren Jale Nur Süllü, Uzay adı verilen üçüncü torununu kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. 

Jale Nur Süllü, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlarım, 28 Haziran'da sevgili eşim Dr. Remzi Süllü'nün gerçekleştirdiği doğum ile kızımın ilk bebeği, 3.torunumuz Uzay ailemize katıldı. Aneanne oldum. 

Refakatçi kalmak için hafif belirtilerle tedbiren yaptırdığım Covid testimin aşılı olmama karşın, pozitif çıkması tek üzüntüm oldu. Süreci rahat geçirdim, ancak kendimi zorunlu olarak evde 14 günlük karantinaya aldım. Bu süreçte çalışmalarımı evden yürüttüm.

Dün itibari ile karantina sürem sona erdi. Sevgili torunum Uzay'ı iki hafta sonra da olsa kucağıma alabildim. Saha çalışmalarıma da bugün itibari ile tekrar başladım.

Belirtisiz ve çok rahat geçirdiğim bu süreçte sağlığımı yakından takip eden Sayın Valimize, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uğur Bilge'ye, Yunus Emre Devlet Hastanemizin çok değerli yönetici kadrosu ve doktorlarına, başta belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz olmak üzere hem torunum nedeniyle kutlama hem de geçmiş olsun dileklerini iletmek için arayan, mesaj gönderen tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Sonsuz selam ve sevgilerimle."

Milletvekili Günay tebrik etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Jale Nur Süllü'yü tebrik etti.  Günay, yaptığı paylaşımda "Uzay bebeğe hayırlı, sağlıklı ve uzun bir ömür diler, Süllü Ailesi’ni gönülden tebrik ederim" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@