Küresel Gazeteciler Konseyi'nden Vali Aksoy'a ziyaret

Küresel Gazeteciler Konseyi Eskişehir Temsilcisi, Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu ve medyamidas.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Atikel, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

HAYAT 04.10.2023, 18:44
Küresel Gazeteciler Konseyi'nden Vali Aksoy'a ziyaret

Küresel Gazeteciler Konseyi Eskişehir Temsilcisi, Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu ve medyamidas.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Atikel, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Vali Aksoy'a Eskişehir'deki yeni görevinde başarılar dileyen Hakkı Kutlu, Küresel Gazeteciler Konseyi'nin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. 

Vali Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür ederken, Hakkı Kutlu ve Murat Atikel, Vali Aksoy ile Eskişehir ve medya hakkında da sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu. 

Eskişehir'e vali olarak atanmış olmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyduğunu ifade eden Vali Aksoy, "Eskişehir kadim bir medeniyete ve kültüre sahip bir şehrimiz. Sanayi ve eğitim gibi alanlarda da çok gelişmiş bir kentimiz. İnşallah Eskişehir'deki tüm kurumlarla ve tüm vatandaşlarımızla birlikte şehrimizi daha da ileriye taşıma gayreti içinde olacağız" dedi. 

Vali Aksoy, internet gazeteciliği ve sosyal medya konusunda yapılan yeni yasal düzenlemeleri de yakından takip ettiğini belirterek, "Elbette teknolojinin gelişmesi ile birlikte gazetecilik ve medya da değişiyor. Bu konuda devletimiz önemli adımlar attı. Maalesef sosyal medyada dezanformasyon da çok üretilmekte ve bu konuda medyaya önemli görevler düşüyor. İnternet gazeteleri için halen uygulamada bazı eksiklikler veya talepler olabilir. Yeni uygulamaya geçilen bir düzenleme, bunların da zamanla giderileceğine inanıyorum. Yeni düzenleme, yıllardır gazeteciliğe ve mesleklerine emek vermiş gazeteciler ile daha çok dezanformasyona yönelik internet mecralarını mutlaka ayıracaktır" diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@